El Garañon

Publisert: 13.01.2015

Tur til El Garañon

DNSGC bruker samme leirskole som resten av øyas skoleungdom. Alle kanariere har vært en tur på El Garañon i løpet av skoletiden. Dette blir en felleserfaring for både norske og spanske skoleelever fra femte - tiende trinn.

El Garañon ligger i fjellet, og har et annet klima en elevene i sør er vant til her nede. Med furutrær og kjølige kvelder kan det minne om norske leirskoler i fjellet. Turen er en del av skolens psyko-sosiale arbeid og er med på å sveise elevgruppene sammen, gi felles erfaringer og bli bedre kjent.

Hvem drar?

Femte og syvende trinn drar sammen

Ungdomstrinnet drar sammen når første gruppe er på vei hjem

Hvordan organiseres turen?

Kontaktlærer/ samlingsstyrer tar kontakt med skolens sekretær for å bestille plass / buss osv

Kontaktlærer/ samlingsstyrer gjør avtale om hvilke aktiviteter gruppa skal delta på. (Klatring, bueskyting, fjellturer, nattorientering osv)

Det sendes informasjon om turen hjem til foreldrene med hva elevene skal ha med og hvilke aktiviteter som tilbys.

Aktivitetslistene kommer på spansk og det har vært vanlig at spansklærerne bruker listene i sin undervisning og oversetter sammen med elevene

Faglærere lager og sender med kompetansemål i sine fag

El Garañon

Más información:

C/Virgen del PIlar, 32 Local 8

35012 Las Palmas de Gran Canaria

Teléfono: 928 413 282

Horario: De Lunes a Viernes de 10:00 a 17:00 horas.