Storfint besøk!

Publisert: 12.06.2018

Mandag 28. mai var elevene på barnetrinnet så heldige å få forfatterbesøk fra Norge. Forfatteren Bobbie Peers (ja, han er norsk til tross for det engelskklingende navnet) besøkte da skolen vår.

I 5. klasse har vi en ivrig gjeng lesere som har blitt store Bobbie Peers fans. I høst hadde klassen høytlesing fra bøkene «Luridiumstyven» og «Kryptalportalen». Bøkene om gutten William Wenton var så spennende at elevene valgte å skrive brev til forfatteren for å takke ham for en god bok. Siste skoledag før jul tikket det inn en videohilsen fra forfatteren hvor han takket veldig for den flotte bunken med brev. Da vi møtte på skolen i januar, lå deti tillegg en signert bok til klassen i posthylla. Vi hadde fått tilsendt den ferskeste boka i serien «Orbulatoragenten»! I brevene skrev elevene at de så veldig gjerne ville ha besøk av forfatteren. Etter å ha holdt litt kontakt utover skoleåret, passet det seg slik at selveste Bobbie skulle til Gran Canaria og fikk til å komme på besøk til oss! Under besøket fortalte han om seg selv og om hvordan man skal tenke når man lager en historie. Vi var også så heldige at vi fikk se coveret på den fjerde boka som om et øyeblikk går i trykken. På slutten av besøket fikk de som ville autografen hans. Dette ble en veldig spennende dag på skolen både for elever, ansatte og forfatteren selv.