Du er her

Gjestebok

Dette er vår gjestebok. Her er du velkommen til å legge igjen en hilsen til oss eller til å finne en å dele leilighet/hybel med.

Trenger du svar på noe angående din søknad til skolen eller til noe som er fagrelatert, kan du også sende en mail til vår rådgiver. Andre spørsmål kan også sendes til oss på mail.

Ditt innlegg vil bli synlig i gjesteboken når vi har sjekket og godkjent det.  Vi forbeholder oss retten til å endre lengden, slette- eller å ikke publisere innlegg.

Kommentarer

Hei igjen Charlotte

Beklager sent svar på gjesteboka. Vi pleier alltid å ha litt lang juleferie.

Vi åpner søkerportalen omtrent 15.januar. Velkommen som søker!

Hilsen John Sandem/rådgiver

Hei! Er det en mulighet å ta fag hos dere etter man har gått to år på yrkesfag? Har ikke brukt opp ungdomsretten min det siste året, men lurer på om det er mulighet å få generell studiekompetanse selv om dere ikke har påbygg?

Hei igjen Marina

Så spennede at du er interressert i påbygg. Vi har, som du kanskje har lest, ikke godkjenning for dette. Det er likevel noen som veldig sterkt ønsker det du ønsker hvert år. Det finnes en løsning. Det er ett begrunnet omvalg til ren studiespesialiserende utdanningsprogram. Da finnes det muligheter, men krever hardt arbeid. Dersom du ønsker mer informsäsjon om dette, send en mail til meg på mailadresse jsandem@colegio.no

Mvh John Sandem/rådgiver 

Sted: 
Trondheim

Hei, jeg er snart ferdig med lærling tiden min som tømrer å ønsker å ta påbygg hos dere etter endt fagbrev. Hvordan er det med å finne plass å bo? Skal sies at jeg har en stor hund å om jeg skal ned for å gå skole må han være med..

Sted: 
Arguineguin

Hei Julie.

Jeg beklager, vi kan ikke hjelpe deg. Du har brukt opp din treårsrett i og med at du snart er ferdig som lærling. Noen elever gjør omvalg fra yrkesfag til studiespesialiserende utdanningsprogram etter vg1 eller vg2 yrkesfag. Dette omvalget kan i enkelte tilfeller godkjennes av myndighetene.

Vi har ikke påbygg som tilbud ved vår skole. 

Mvh John Sandem/rådgiver

Sted: 
Sandnes

Jeg har lyst å flytte ned 2. termin dette skoleåret, altså fra januar 2018. Send gjerne mld hvis du kunne tenkt deg å dele rom/leilighet eller evt vurderer å flytte ned også :)

kontakt meg på facebook (astrid anfindsen) eller mail astrid.anfindsen@hotmail.com

Sted: 
Arguineguin

Hei Astrid

Beklager at vi ikke har godkjent ditt innlegg før nå! Håper du får noen interesserte. Jeg skal oppfordre nye søkere til å sjekke gjesteboka vår for å dele bosted. Dersom du ikke har søkt skoleplass kan du gjøre dette her: https://gc.iskole.net/soker 

Mvh John Sandem/rådgiver

Sted: 
Norge

Hei! Vi vurderer å flytte ned til oktober men har ingen plass å bo langtidsleie, Det må være minst 2 soverom og i et område med lite støy og er gå avstand til skolen, setter stor pris på svar. Jeg har også et barnebarn som går vg2 men som ikke har valgt fagene i blokkskjemaet men er villig til å bytte, er dette mulig?

Hei igjen Sigrunn

Når det gjelder langtidsleie av bolig, er det herved formidlet på vår gjestebok. Følg med for svar.

Det finnes muligheter for å bytte valgfritt programfag. Det som stilles som forventning, er at eleven er i stand til å ta igjen det de andre har jobbet med tidligere. Dette går som regel veldig fint såpass tidlig i året.

Mvh John Sandem/rådgiver

Sted: 
Arguineguin

Vår datter har bodd et år hos vertsfamilie i Arguineguin. Vil anbefale denne familien på det varmeste, forstår at de har ledig rom for en student nå fra høsten. Gi lyd dersom dette er av interesse.

Sted: 
Stavanger

Hei!
Jeg flytter ned for høsten og har enda ikke funnet et sted å bo. Reiser allerede imorgen, onsdag.
Hadde satt stor pris på om du kunne sendt meg en Mail med litt mer informasjon. Mailen min er Kjellevoll.vibeke@gmail.com

Mvh Vibeke Kjellevoll

Sted: 
Norge

Hei, jeg har tenkt å bo et halvt år på Gran Canaria fra August og gå på skole der, vil noen dele leilighet med meg? Kontakt meg på facebook Bjørn Johan Humblen

Sted: 
Bodø

Heia!
Jeg skal gå VG2 her etter sommeren, og trenger en plass å bo. Hvis du vet om en ledig plass, gjerne ta kontakt på Facebook.

Med vennlig hilsen,
Lars Gustav Hoff

Sted: 
Gran canaria

Starter på skolen etter sommer og trenger plass og bo? Noen som vil dele hybel eller evt har plass til meg ? Ta kontakt på facebook Munibah Khan eller Mail Munibah.khan@hotmail.com

Sted: 
Norge

Hei, vi er to jenter som vurderer tre mnd på den norske skole, januar til mars. Og lurte på om noen kunne tipse om boplass osv, for tre mnd

Sted: 
Oslo

Hei. Jeg og mine to barn kommer nedover den 1.aug og trenger et sted å bo. Er det noen her som vet om noe, som evnt skal flytte ut av en leil som de vet blir ledig e.l så er jeg veldig takknemlig for all hjelp. Kontakt meg gjerne på Mail: chui9980@hotmail.com eller på messenger: Yvonne Sommer

jeg tenker kanskje å gå vg2 på skolen her til neste år (2017/2018). lurer på hvordan det er i forhold til at jeg trenger en plass og bo og noen å bo med?

du kan kontakte meg på facebook (Malin Andersen)

Sted: 
Arguineguin

En mysig liten studio, fullt utrustad och med en liten hage. Visste inte att man kunde vända sig till skolan, så det var en glädjande nyhet. Vi har själva jobbat inom skolvärlden, så vi är vana och tycker om studeranden. Det finns bilder att skicka och mer information om du skulle finna detta intressant. Kanske känner du fler som jagar ett boende. Vänliga hälsningar Karin

Skal gå VG3 her nede neste år. Ser etter et sted å bo.

Ta kontakt på Facebook (Even Lepsøy)

Leter etter samboer.
Leie er ca 5000 så kommer vann/wifi osv i tillegg.

Leier altså et hus med Stue m/ sovesofa for 2, kjøkken og bad nede. Todelt soverom med to dobbeltsenger oppe. To store terrasser. 5 min å gå ned til heisen som går ned til Anfi-stranda. Ingen trapper fra gata og inn. Basseng rett ved. Aircondition og internett. 10 min å gå fra skolen

Kontakt meg på Facebook :) ( Sara Christine Kjørmo)

Sted: 
Den norske skolen på Gran Canaria

Hei, kan vernepleiere /spesialpedagoger bli ansatt på skolen? Mvh Per

Hei! Har søkt 1. VGs og har ikke et sted å bo, du kan kontakte meg på Facebook: Enja Charlotte

Sted: 
bergen

Vurderer sterkt å gå vg3, skoleåret 2017/2018 på GC. Ønsker da gjerne noen å bo sammen med! bare ta kontakt på facebook dersom du også trenger noen å bo med! spiller ingen rolle om det ikke er samme trinn :)

martine

Hei! Jeg vurderer også dette sterkt! Har prøvd å kontakte deg på facebook :)

Sted: 
Arguineguin

Hei igjen Martin.

Vi har rettslære. Vi har ikke økonomi eller idrett, men sjekk vår hjemmeside for hvilke fag vi har. Den finner du nederst på siden her: http://www.colegio.no/artikkelarkiv/mulige-valgfrie-programfag-vgs

Vi har valgt å ha de fagene som er blant de vanligste i Norge. Dette for at det skal være lettere å gå bare ett år på videregående her på Gran Canaria. Håper du finner gode alternativ her! Kom gjerne med andre, eller nye spørsmål om fag til rådgiver på mail jsandem@colegio.no

Ha en fin dag!

Hei! Jeg skal gå VG2 på Colegio og jeg skal bo alene i Puerto Rico (Ligger 100m fra kjøpesenteret) . Det er 2 roms-leilighet så vis noen er interesserte så ta kontakt! :)

Hei!
Jeg er kjempeinterresert!
Har søkt vg3, men har ingen plass å bo enda. Gjerne kontakt meg på Facebook, Vibeke Kjellevoll! :)

Vibeke

Hei! Jeg går allerede på skolen, og har også tenkt til å bo her neste år. Leter derfor også etter en å bo med. Bare å ta kontakt med meg på facebook; Malin Myhre :)

jeg og 2 andre venner vuredrer å vg1 på deres skole og lurer på om det er en vis alder man må være får å bo aleine?

Sted: 
Arguinegin

Hei Kristoffer.

Beklager veldig sent svar på spørsmålet ditt!

Vi har ikke lov i forhold til friskoleloven og sette en slik aldersgrense. Vi anbefaler vertsfamilie. Dersom dere får lov av foreldrene deres å bo alene eller i sammen med andre elever, bør dere være tilknyttet noen over 18 år. Hvis dere skal tegne abonnement på telefon, eller ha kontakt med offentlige innstanser, må dere ha noen som er deres verge. Det betyr at de har lov til å ta avgjørelser eller underskrive på deres vegne. Det godtas ofte at den de bor sammen med (dersom den er over 18) kan signere.

Mvh John Sandem/rådgiver

Vi får mange spørsmål i forhold til elever som ønsker å gå over til studiespesialiserende utdanningsprogram, etter å ha gått på yrkesfaglige utdanningsprogram ett eller to år. Dette kan til forveksling ligne på allmennfaglig påbygg. Det har vi ikke konsesjon/tillatelse til å gjennomføre. Mange ønsker likevel å komme til oss for å ta studiespesialiserende utadanningsprogram. De har gjerne et behov eller ønske om å være elever i vårt gode klima. Dersom du ønsker studiespesialiserende utdanningsprogram for å få generell studiekompetanse, må du kontakte rådgiver John Sandem på mail til jsandem@colegio.no eller ringe skolen og spørre etter han.

Hei! Jeg skal flytte ut av bokollektivet, og vi har dermed en ledig plass. Leiligheten ligger sentralt til i Arguineguin, og er moderne og romslig :) Du vil da dele leilighet med to jenter på 19 år, og en gutt på 18(alle norske). Meget lav månedsleie.
Ta kontakt på Facebook dersom du er interresert :)

Hei, jeg har selv bodd på gran Canaria i 4 år og min venninne i 2 år. Vi ble nettop ferdig med videregående på Colegio Noruego og går derfor ikke på skolen lengere, men vi har funnet en leilighet hvor det plass til to personer til. Om det er noen som er interessert så er det bare å ta kontakt på facebook, (Eyleen Fjellbakk).

Sted: 
KRS

Hei! Jeg bare lurte på om det var noen som hadde erfaring med stipend når man går på denne skolen. Jeg er kronisk syk, og skal ha alle rettigheter som kommer med, men lånekassen har vært veldig vanskelige.
Noen som har tips?
Takk for svar!

Sted: 
Modum

Hei! Jeg vurderer å gå vg2 på Gran Canaria. Ønsker isåfall å dele leilighet med noen. Ta kontakt på facebook om du er interessert:)

Sted: 
KRS

Hei, jeg flytter til Gran Canaria til høsten og leter etter noen å dele leilighet med, ta kontakt på facebook :)

Sider

Skriv ny kommentar

Her kan du skrive sted og/eller land

Plain text

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
CAPTCHA
Dette spørsmålet er her for å sile ut maskiner som sender spam automatisk.
Image CAPTCHA
Sett inn tegnene som vises i bildet.