Du er her

Gjestebok

Dette er vår gjestebok. Her er du velkommen til å legge igjen en hilsen til oss eller til å finne en å dele leilighet/hybel med.

Trenger du svar på noe angående din søknad til skolen eller til noe som er fagrelatert, kan du også sende en mail til vår rådgiver. Andre spørsmål kan også sendes til oss på mail.

Ditt innlegg vil bli synlig i gjesteboken når vi har sjekket og godkjent det.  Vi forbeholder oss retten til å endre lengden, slette- eller å ikke publisere innlegg.

Kommentarer

Sted: 
Bodø

Hei!
Jeg har søkt første halvår VG3 skoleår 18/19, evt hele skoleåret, og trenger noen å bo med. Har tidligere gått 7. klasse på den norske skolen. Gjerne ta kontakt med meg på facebook, Johannes Dankertsen Petersen.

Hei!
Jeg lurte på hvilke karakterer som blir sett på i forkant av inntaket til skolen. Er det vitnemålet fra grunnskole, vg1 eller evt vg2 hvis jeg søker omvalg?

Sted: 
Arguineguin

Hei igjen Anonym

Vi må se på alle karakterutskriftene for gjennomført skolegang. Ved omvalg ser vi på de karakterene du skal videreføre til vitnemål for studiespesialisering. Vi har foreløpig ingen søkere vi har vært nødt til å bruke karakterer for å prioritere ved inntak. Det betyr at det er mulig å komme inn selv om du kanskje har et lavt "snitt" fra før.

Mvh John Sandem/rådgiver

Hei, eg har søkt 1vgs, her på Gran Canaria. Eg er ei jente på 15år, blir 16 år. Eg ønskjer og bu i lag med nokon. Kankje i ein hybel! Er det noen som vil bu i lag med meg? :-) Gjerne send meg ein mld på facebook! Emma Hilt Stoknes

Sted: 
Norge

Hei! Jeg skal søke på skolen, men hadde trengt noen å bo med. Jeg er 18 :)
Kontakt meg gjerne på Facebook, Emilie Ullern Braathen

Sted: 
norge

hei! jeg har funnet ut at jeg har veldig lyst til å gå vg2 på deres skole, men jeg lurer på om jeg kommer inn, fordi jeg går idrettslinjen med studiekompetanse. da har jeg ikke samf eller geografi. så vet ikke helt hvordan det skal gå. så er det fortsatt mulig å gå vg2 hos dere da?

Sted: 
Arguineguin

Det går fint! Du mangler geografi og samfunnsfag, som ren stud.spes tar i vg1. Du har minst ett programfag «for mye» slik at du kan ett mindre i vg2 hos oss! I dem timene legger vi geografi og samfunnsfag! Dette går med andre ord helt fint! Jeg gir forpliktende svar om dette i tilbud om skoleplass. Alle våre elever skal ha mulighet til å oppnå vitnemål, og da må fagene være riktige. Velkommen som søker, dersom du ønsker! Mvh John Sandem/rådgiver

 

 

 

Sted: 
Norge

Hei! Synes det høres veldig gøy ut å studere i utlandet. Å denne skolen høres veldig trygg ut, for alle snakker Norsk å det er små klasser, men jeg lurer på hvilke linjer dere har, jeg hadde tenkt å gå på helse og oppvekst

Sted: 
Arguineguin

Hei igjen Frida.

Vi har desverre ikke yrkesfag med helse og oppvekst. Vi har grunnskole og studiespesialiserende utdanningsprogram. Her satser vi spesielt på to områder. Det er:

  • Fordypning i realfagene biologi, kjemi, fysikk, matematikk R1/R2
  • Og vi har studiespesialisering med reiseliv og språk der vi har laget en fagkombinasjon som gir både studiekompetanse og en praksisnær utdanning mot reiselivsnæringen.

Mvh John SandemRådgiver

Sted: 
Kristiansand

Hei! Jeg vurderer strekt å gå vg2 på den norske skolen, og lurer på om det er noen å bo med. Gjerne ta kontakt på facebook (Marlin Tendvall)

Sted: 
Arguineguin

Hei igjen Benedicte.

Det er fullt mulig for oss! I år var det fire elever som søkte skoleplass for kun 1.termin, og reiste hjem til Norge i 2.termin. Pass på at du får samme valgfrie programfag på begge skoler. Send gjerne en mail til meg dersom du har konkrete spørsmål.

Hilsen John Sandem/rådgiver/ jsandem@colegio.no

Sted: 
Bergen

Hei, jeg finner ingen info om pris. Hva koster det å gå VG3 på denne skolen? Det gjelder en på 25 år som har fullført videregående i utlandet, men for å få godkjent dette i Norge må han ta VG3 på en Norsk skole.

Sted: 
Arguineguin

Hei igjen Ludmila

Du finner prisen her: http://www.colegio.no/om-skolen/priser-0 Dette er prisen for inneværende skoleår. Det vil komme oppdaterte priser for neste skoleår så fort de er klare. Det vil ikke være stor variasjon.

Likevel må jeg beklage, men en elev på 25 år vil ikke få plass på vår skole. De må ha sin treårsrett i behold. Den utløper det skoleåret man fyller 24 år. Beklager!

Mvh John Sandem/rådgiver

Hei igjen Charlotte

Beklager sent svar på gjesteboka. Vi pleier alltid å ha litt lang juleferie.

Vi åpner søkerportalen omtrent 15.januar. Velkommen som søker!

Hilsen John Sandem/rådgiver

Hei! Er det en mulighet å ta fag hos dere etter man har gått to år på yrkesfag? Har ikke brukt opp ungdomsretten min det siste året, men lurer på om det er mulighet å få generell studiekompetanse selv om dere ikke har påbygg?

Hei igjen Marina

Så spennede at du er interressert i påbygg. Vi har, som du kanskje har lest, ikke godkjenning for dette. Det er likevel noen som veldig sterkt ønsker det du ønsker hvert år. Det finnes en løsning. Det er ett begrunnet omvalg til ren studiespesialiserende utdanningsprogram. Da finnes det muligheter, men krever hardt arbeid. Dersom du ønsker mer informsäsjon om dette, send en mail til meg på mailadresse jsandem@colegio.no

Mvh John Sandem/rådgiver 

Sted: 
Trondheim

Hei, jeg er snart ferdig med lærling tiden min som tømrer å ønsker å ta påbygg hos dere etter endt fagbrev. Hvordan er det med å finne plass å bo? Skal sies at jeg har en stor hund å om jeg skal ned for å gå skole må han være med..

Sted: 
Arguineguin

Hei Julie.

Jeg beklager, vi kan ikke hjelpe deg. Du har brukt opp din treårsrett i og med at du snart er ferdig som lærling. Noen elever gjør omvalg fra yrkesfag til studiespesialiserende utdanningsprogram etter vg1 eller vg2 yrkesfag. Dette omvalget kan i enkelte tilfeller godkjennes av myndighetene.

Vi har ikke påbygg som tilbud ved vår skole. 

Mvh John Sandem/rådgiver

Sted: 
Sandnes

Jeg har lyst å flytte ned 2. termin dette skoleåret, altså fra januar 2018. Send gjerne mld hvis du kunne tenkt deg å dele rom/leilighet eller evt vurderer å flytte ned også :)

kontakt meg på facebook (astrid anfindsen) eller mail astrid.anfindsen@hotmail.com

Sted: 
Arguineguin

Hei Astrid

Beklager at vi ikke har godkjent ditt innlegg før nå! Håper du får noen interesserte. Jeg skal oppfordre nye søkere til å sjekke gjesteboka vår for å dele bosted. Dersom du ikke har søkt skoleplass kan du gjøre dette her: https://gc.iskole.net/soker 

Mvh John Sandem/rådgiver

Sted: 
Norge

Hei! Vi vurderer å flytte ned til oktober men har ingen plass å bo langtidsleie, Det må være minst 2 soverom og i et område med lite støy og er gå avstand til skolen, setter stor pris på svar. Jeg har også et barnebarn som går vg2 men som ikke har valgt fagene i blokkskjemaet men er villig til å bytte, er dette mulig?

Hei igjen Sigrunn

Når det gjelder langtidsleie av bolig, er det herved formidlet på vår gjestebok. Følg med for svar.

Det finnes muligheter for å bytte valgfritt programfag. Det som stilles som forventning, er at eleven er i stand til å ta igjen det de andre har jobbet med tidligere. Dette går som regel veldig fint såpass tidlig i året.

Mvh John Sandem/rådgiver

Sted: 
Arguineguin

Vår datter har bodd et år hos vertsfamilie i Arguineguin. Vil anbefale denne familien på det varmeste, forstår at de har ledig rom for en student nå fra høsten. Gi lyd dersom dette er av interesse.

Sted: 
Stavanger

Hei!
Jeg flytter ned for høsten og har enda ikke funnet et sted å bo. Reiser allerede imorgen, onsdag.
Hadde satt stor pris på om du kunne sendt meg en Mail med litt mer informasjon. Mailen min er Kjellevoll.vibeke@gmail.com

Mvh Vibeke Kjellevoll

Sted: 
Norge

Hei, jeg har tenkt å bo et halvt år på Gran Canaria fra August og gå på skole der, vil noen dele leilighet med meg? Kontakt meg på facebook Bjørn Johan Humblen

Sted: 
Bodø

Heia!
Jeg skal gå VG2 her etter sommeren, og trenger en plass å bo. Hvis du vet om en ledig plass, gjerne ta kontakt på Facebook.

Med vennlig hilsen,
Lars Gustav Hoff

Sted: 
Gran canaria

Starter på skolen etter sommer og trenger plass og bo? Noen som vil dele hybel eller evt har plass til meg ? Ta kontakt på facebook Munibah Khan eller Mail Munibah.khan@hotmail.com

Sted: 
Norge

Hei, vi er to jenter som vurderer tre mnd på den norske skole, januar til mars. Og lurte på om noen kunne tipse om boplass osv, for tre mnd

Sted: 
Oslo

Hei. Jeg og mine to barn kommer nedover den 1.aug og trenger et sted å bo. Er det noen her som vet om noe, som evnt skal flytte ut av en leil som de vet blir ledig e.l så er jeg veldig takknemlig for all hjelp. Kontakt meg gjerne på Mail: chui9980@hotmail.com eller på messenger: Yvonne Sommer

jeg tenker kanskje å gå vg2 på skolen her til neste år (2017/2018). lurer på hvordan det er i forhold til at jeg trenger en plass og bo og noen å bo med?

du kan kontakte meg på facebook (Malin Andersen)

Sted: 
Arguineguin

En mysig liten studio, fullt utrustad och med en liten hage. Visste inte att man kunde vända sig till skolan, så det var en glädjande nyhet. Vi har själva jobbat inom skolvärlden, så vi är vana och tycker om studeranden. Det finns bilder att skicka och mer information om du skulle finna detta intressant. Kanske känner du fler som jagar ett boende. Vänliga hälsningar Karin

Skal gå VG3 her nede neste år. Ser etter et sted å bo.

Ta kontakt på Facebook (Even Lepsøy)

Leter etter samboer.
Leie er ca 5000 så kommer vann/wifi osv i tillegg.

Leier altså et hus med Stue m/ sovesofa for 2, kjøkken og bad nede. Todelt soverom med to dobbeltsenger oppe. To store terrasser. 5 min å gå ned til heisen som går ned til Anfi-stranda. Ingen trapper fra gata og inn. Basseng rett ved. Aircondition og internett. 10 min å gå fra skolen

Kontakt meg på Facebook :) ( Sara Christine Kjørmo)

Sted: 
Den norske skolen på Gran Canaria

Hei, kan vernepleiere /spesialpedagoger bli ansatt på skolen? Mvh Per

Hei! Har søkt 1. VGs og har ikke et sted å bo, du kan kontakte meg på Facebook: Enja Charlotte

Sted: 
bergen

Vurderer sterkt å gå vg3, skoleåret 2017/2018 på GC. Ønsker da gjerne noen å bo sammen med! bare ta kontakt på facebook dersom du også trenger noen å bo med! spiller ingen rolle om det ikke er samme trinn :)

martine

Hei! Jeg vurderer også dette sterkt! Har prøvd å kontakte deg på facebook :)

Sted: 
Arguineguin

Hei igjen Martin.

Vi har rettslære. Vi har ikke økonomi eller idrett, men sjekk vår hjemmeside for hvilke fag vi har. Den finner du nederst på siden her: http://www.colegio.no/artikkelarkiv/mulige-valgfrie-programfag-vgs

Vi har valgt å ha de fagene som er blant de vanligste i Norge. Dette for at det skal være lettere å gå bare ett år på videregående her på Gran Canaria. Håper du finner gode alternativ her! Kom gjerne med andre, eller nye spørsmål om fag til rådgiver på mail jsandem@colegio.no

Ha en fin dag!

Hei! Jeg skal gå VG2 på Colegio og jeg skal bo alene i Puerto Rico (Ligger 100m fra kjøpesenteret) . Det er 2 roms-leilighet så vis noen er interesserte så ta kontakt! :)

Sider

Skriv ny kommentar

Her kan du skrive sted og/eller land

Plain text

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
CAPTCHA
Dette spørsmålet er her for å sile ut maskiner som sender spam automatisk.
Image CAPTCHA
Sett inn tegnene som vises i bildet.