Vi kan ha langdag, så!

Publisert: 25.03.2017

1. og 2. klasse hadde fredag en skikkelig langdag på skolen. De jobbet så svetten rant, men det fine var at de hele tiden så resultatet av hva de jobbet med!

Elever i retten

Publisert: 22.03.2017

Heldigvis sto ingen av dem tiltalt, men det ble en spennende og utbytterik dag for rettslære-elevene forrige fredag, med lærer Jannicke Langslet Kaardahl i spissen.

Spanskundervisning i ekte spansk miljø

Publisert: 17.03.2017

I dag dro 10. klasse til Maspalomas for å gå på kafé. Hensikten var å bestille mat, betale og snakke med betjeningen på spansk. Det er først når man gjør noe ordentlig at man skjønner hvor viktig det er å lære seg språket.

Olé, Olé! Det er karneval!

Publisert: 17.03.2017

Overalt i Spania og på Kanariøyene feires det karneval om dagen. Da kan ikke skolen vår være et unntak.

Her har 1. og 2. klasse laget masker og gjort seg klare. Er de ikke fine?

Friske barn etter en måned i sola

Publisert: 10.03.2017

Her ser dere en flott gruppe på 30 elever som har vært på skolen de siste ukene og også hatt vinterferien her i varmen.  De har alle fått innvilget helseopphold på 3 og 4 uker grunnet psoriasis eller astma og eksem. Det er fint å se hvor mye bedre elevene blir etter noen uker med stabilt klima, sol og saltvann. Nå reiste denne gruppa hjem onsdag og i dag, freag fikk vi en ny gruppe med elever som trenger et opphold for å bli bedre. Velkommen til Den Norske skolen! Her har vi det godt .

Full fart på idrettsdag

Publisert: 05.03.2017

I forrige uke var 1. til 10. klasse på idrettsbanen første halvdel av skoledagen. Her ser du en film med glimt fra innsatsen. Full fart og stort engasjement!

Super video-oppsummering

Publisert: 18.02.2017

Vår dyktige IT-lærling, Alexander Johnsen, har laget denne oppsummerende videoen fra volleyball-turneringen denne uka.

Elleville utedager

Publisert: 14.02.2017

Vi har vært med 1. og 2. klasse på uteskole-dager før, og nå har de jammen vært på tur igjen. Her får du bilder og tekst av Hege, Ann Monika, Elisabeth og Camilla, som har hatt med barna på tur.