Vi er på plass!

Vi er på plass med informasjon om skolen i Kristiansand

Publisert: 15.01.2018

Etter en stormfull natt, har nå vinden minsket litt. Vi er på plass i Kristiansand med to av våre elever og rådgiver. Velkommen innom 15.-16.januar for informasjon om grunnskole og videregående skole. Dere finner oss i Gimlehallen mellom kl 09.00 og 14.00 begge dager. Velkommen! Gratisbilletter finner dere på www.tautdanning.no sine hjemmesider.

Rektor Benedikte overleverer utmerkelsen til elev Benedicte

En av våre elever er videre i kjemiolympiaden

Publisert: 12.01.2018

Vi er svært stolte over å kunne fortelle at en av våre elever er videre fra første runde i kjemiolympiaden. Det som gjør det spesielt morsomt at Benedicte Mæhle Berglund begynte med kjemi dette året. Hun jobber seg gjennom både kjemi 1 og kjemi 2 parallelt dette skoleåret. Det er liten gruppe i faget og elevene får god tid til problemløsning i timene sammen med faglærer Katrine. Komiteen i kjemiolympiaden sendte rett før jul en diplom som rektor delte ut under samling i skolens patio. Neste runde avvikles 24.januar, og vi krysser fingrene for at det går bra da også! Lykke til Benedicte!

Fotografi av utsnitt fra avisen Agder, Flekkefjord tidene 5.januar i år

Besøk oss på utdanningsmessa i Kristiansand

Publisert: 11.01.2018

Kom og spør oss om vårt nye tilbud; Studiespesialisering med reiseliv og språk, eller om vår realfagssatsning!

Er du blant dem som vurderer å ta et skoleår eller flere i utlandet? Nå treffer du rådgiver og elever fra den norske skolen på Gran Canaria i Kristiansand.

Vi åpner snart vår søkerportal for neste skoleår

Publisert: 09.01.2018

Hei alle sammen.

Vi har fått henvendelser om at vår søkerportal ikke er i orden enda. Det stemmer, den blir oppdatert og komplett ca 15.januar. Velkommen skla dere være som søkere etter denne dato! Dersom dere har spørsmål om skolegang, ring -eller send oss en mail.

Reportasje i norsk lokalavis om Ada i vg1

Publisert: 19.12.2017

Smaalenene Avis i Askim har skrevet om en av våre elever på vg1. Dette syntes vi er hyggelig, og vil gjerne dele dette med de som følger oss på hjemmesiden. Redaksjoenen i Smaalenene Avis har gitt oss tillatelse til å gjengi deler av reportasjen samt bildene som er benyttet.

Skøytedag i 23 varmegrader, her representert ved vg3

Publisert: 19.12.2017

Hele skolen var, tradisjonen tro på skoletur til Las Palmas rett før vi avslutter til jul. Vi går på skøyter i 23 varmegrader. Da slipper vi frosne tær, tykk bekledning og alt som ellers hører kulden til. Før vi kom så langt, hadde religion- og spanskelevene vært innom julekrybben som er satt opp ved kommunehuset. Dagen ble avsluttet på Las Arenas, der noen elever gjorde innkjøp til jul, før bussen returnerte til skolen.

Spøkelseshistorier fra 3.trinn

Publisert: 15.12.2017

Her kommer det noen historier som er skrevet helt på egenhånd av elever i 3.klasse. De har jobbet lenge og vel med å få de så skumle som de ønsker.

Gjester på opptreden

Konsertbesøk fra Fredrikstad

Publisert: 15.12.2017

20 unge musikere fra Childrens International Scool i Fredrikstad er på Gran Canaria-turné. De er invitert til å delta på en internasjonal musikkdag i Las Palmas, men har også lagt inn konserter her sør på øya. Tirsdag 21.november besøkte strykeensemblet både sjømannskirka og oss her på skolen. Elevene våre fikk oppleve et flott Edvard Grieg-program. Alle musikerne i orkesteret går i sjette klasse og holdt et imponerende musikalsk nivå.

Ungdomsgrupen Nov 2017

Ungdomsgruppen på Klimareiser

Publisert: 21.11.2017

Da har vi hatt ungdomsgruppa på skolen i litt over 3 uker. Det har vært en flott gjeng fra 8. - 10. Klasse fordelt på 2 grupper. Elevene har blitt godt kjent gjennom samvær hele døgnet, både på skolen og på Valle Marina med deres opplegg og aktiviteter på fritida.  På skolen har elevene jobbet på tvers av trinnene med to ulike gruppearbeid i tillegg til individuell jobbing. Vi har hatt skoleutflukt til den katolske kirken og til sjømannskirken i Arguineguin.

Tysk- fransk fagdag på videregående skole

Publisert: 16.11.2017

Åtte elever hadde i dag tysk- fransk fagdag på DNSGC. Sammen med faglærer Angel lagde de frikadeller med kartoffelpuré og sauerkraut. Som dessert serverte de crépes. Elevene fikk oppskriftene utdelt på både tysk og fransk, og de mener selv det ble et vellykket resultat. Maten smakte fortreffelig!