Vår søknadsportal er åpen!

Publisert: 18.01.2017

Søknadsportalen er digitalt, og er lett å finne under «Søke skoleplass». Dersom noen har besøkt oss på utdanningsmesser i Norge, og har spørsmål, kontakt rådgiver John Sandem pr mail jsandem@colegio.no eller ved å ringe skolens sentralbord. Dersom dere har spørsmål til søkerportalen, send mail til postmottak@colegio.no, eller ring til sentralbordet og spør etter Diana.

Hyggelig at dere vurderer oss, velkommen som søker!

Super video-oppsummering

Publisert: 18.02.2017

Vår dyktige IT-lærling, Alexander Johnsen, har laget denne oppsummerende videoen fra volleyball-turneringen denne uka.

Elleville utedager

Publisert: 14.02.2017

Vi har vært med 1. og 2. klasse på uteskole-dager før, og nå har de jammen vært på tur igjen. Her får du bilder og tekst av Hege, Ann Monika, Elisabeth og Camilla, som har hatt med barna på tur.

Slang seg med på ekstraordinær konsert

Publisert: 13.02.2017

Vibra-To kaller de seg, Joaquín Sánchez og Miguel Guinea, to spanske musikere og musikkpedagoger. De reiser verden rundt med et konsertprogram som er litt annerledes enn en vanlig konsert.

Er du i Bodø? Kom, kom!

Publisert: 06.02.2017

Det er utdanningsmesse, og vi er på plass. Både i dag og i morgen. Velkommen skal du være!

Finnbiff på Samefolkets dag

Publisert: 06.02.2017

I dag er det Samefolkets dag. Den feires både nasjonalt og lokalt i Norge, men vi har sannelig hatt en liten markering her på skolen vår også.

Spennende skattejakt

Publisert: 06.02.2017

1. og 2. klasse har hatt uteskole igjen og i dag har vi lært om 1 meter, samt at vi har jobbet mer med hjertet vårt for å gjøre det større, slik at det blir lettere å se det dra korset.