Store skuespillertalenter

Publisert: 19.04.2017

I siste året på videregående sier lærerplanen at elevene skal innstudere og framføre et begrenset litterært program. I dag var dagen for framføring kommet.

God påske!

Publisert: 07.04.2017

Da ble vinteren avsluttet med norsk-tentamen for en god del av elevene våre i dag.

Jordbær og sjampanje på biblioteket

Publisert: 05.04.2017

Me har i vg1 og vg2 lese bøker i norsk, og 5. april hadde me framsyning av dei kreative bokmeldingane som elevane har skrive (på nynorsk).

Mystiske ritualer på uteskole

Publisert: 04.04.2017

I går hadde 1. og 2. klasse uteskole som alltid, og fagene de hadde med seg ut var gym og samfunnsfag.

Travelt på skolekjøkkenet

Publisert: 02.04.2017

Av og til passer det veldig bra å jobbe med fag på helt andre arenaer enn i klasserommet.

Vi kan ha langdag, så!

Publisert: 25.03.2017

1. og 2. klasse hadde fredag en skikkelig langdag på skolen. De jobbet så svetten rant, men det fine var at de hele tiden så resultatet av hva de jobbet med!

Elever i retten

Publisert: 22.03.2017

Heldigvis sto ingen av dem tiltalt, men det ble en spennende og utbytterik dag for rettslære-elevene forrige fredag, med lærer Jannicke Langslet Kaardahl i spissen.