Ledige skoleplasser til et annerledes skoleår!

Publisert: 12.06.2017

Vi har fortsatt noen ledige skoleplasser på alle trinn, og vi har kun ett inntaksmøte igjen før sommerferien begynner. Søk skoleplass for 2017/2018 nå!

Lurer du på om du kan søke hos oss, eller har du allerede fått tilbud om skoleplass på vår skole? Om du er ny elev ved vår skole, har du kanskje mange spørsmål. Disse kan du sende til:

God sommer!

Publisert: 23.06.2017

Så kom plutselig siste skoledag dette skoleåret. På selveste St.hans-aften.

Øvelse gjør mester!

Publisert: 15.06.2017

I dag får ungdomsskoleelevene virkelig prøvd seg i det våte element. De befinner seg i Las Palmas og gjennomgår surfekurs. Mangt skal vi prøve og mangt skal vi mestre! Det ser ut til at elevene har både pågangsmot og mestringsevne.

Norske vertsfamilier ønskes!

Publisert: 14.06.2017

Våre norske vertsfamilier har nå fylt opp sine rom. Vi har fortsatt søkere til skolen som ønsker norske vertsfamilier. Dersom du har et ledig rom, og du ønsker å følge opp en ungdom neste skoleår, ta kontakt med skolen på telefon (+34) 928152900 eller epost til postmottak@colegio.no. Skolen har forslag til kontrakt for betaling og ordensregler, som andre vertsfamilier har benyttet. Disse kan interesserte gjerne benytte.

Ungdomsskolen i Las Palmas i dag

Publisert: 08.06.2017

Elevene fra 8. - 10. klasse besøkte det populære tekniske museet Elder-museet i Las Palmas i dag.

Spennende å se nytt liv bli til når fuglene klekker seg gjennom eggeskallet. På Facebook-siden vår kan du i tillegg se en video fra en mer halsbrekkende øvelse på museet.

Religion og mat henger nøye sammen

Publisert: 08.06.2017

Det går unektelig mot slutten av skoleåret, men fagtimene skal gjennomføres. Da er det kjekt å kunne gjøre noe ekstra hyggelig samtidig mens man lærer.

Her er kanskje Norges framtidige realfagseksperter!

Publisert: 26.05.2017

1.-4. klasse fikk i dag høytidelig utdelt diplom fra Math world for strålende innsats i mattematchen 2017. Lærerne Sverre, Ann Monika og Hege er veldig stolte av sine elever og gratulerte dem aller hjerteligst med kake og gode ord til alle sammen.

Besøk på geitefarm

Publisert: 24.05.2017

Her har du historien om da 1. - 4. klasse dro til seters for å gjøre seg fete.... Neida, men de var på geitefarm, i hvert fall.