Skolefrokost

En fin start på nytt skoleår!

Publisert: 21.08.2017

En fin start på et nytt skoleår
Mandag 14.august var første skoledag for elever på Den Norske Skole Gran Canaria. Mange nye og gamle elever ble ønsket velkommen av rektor og ansatte i skolens patio. Elevene ble samlet klassevis, og fikk gjøre seg litt kjent med både kontaktlærer og medelever den første skoledagen.
Andre skoledag startet med en felles frokost for alle elever fra 1.kasse til vg3. En uformell og hyggelig start på et nytt skoleår. Både elever og ansatte ga uttrykk for at dette bør gjentas.
Vi vil med dette ønske alle lykke til med det nye skoleåret!

Skolestart 2017/2018

Publisert: 09.08.2017

Vi ønsker alle gamle og nye elever velkommen til skolestart mandag 14/8. kl. 09:00.

Grunnskolen er ferdig kl. 12:00

VG er ferdig kl 13:30.

Kl. 10:00 vil det bli avholdt et informasjonsmøte for foreldre/forsatte.

Velkommen til nytt skoleår på Gran Canaria!

Spanskkurs for voksne høst 2017

Publisert: 07.08.2017

I august begynner  spanskkursene i regi av Juan Carlos Aquino Samaniego, lærer på skolen (alle nivå) i flere år.
Han tilbyr kurs  både for grupper og individuelt.
Interesserte bes ta kontakt på e-mail: jcaquino@colegio.no

En ny aktivitet på videregående skole i høst. Fagseminar i sosiologi og sosialantropologi

Publisert: 31.07.2017

Fagseminar med overnatting i faget sosiologi og sosialantropologi - du kan fortsatt søke dette faget, eller på skoleplass hos oss.

Nytt tilbud dette skoleåret for vår skole! Gruppen i sosiologi og sosialantropologi reiser på overnattingstur ganske tidlig på høsten. Vi gleder oss til å gjennomføre dette seminaret i slike omgivelser! Velkommen til en spennende opplevelse!

Les mer om fagseminaret her:

God sommer!

Publisert: 23.06.2017

Så kom plutselig siste skoledag dette skoleåret. På selveste St.hans-aften.

Øvelse gjør mester!

Publisert: 15.06.2017

I dag får ungdomsskoleelevene virkelig prøvd seg i det våte element. De befinner seg i Las Palmas og gjennomgår surfekurs. Mangt skal vi prøve og mangt skal vi mestre! Det ser ut til at elevene har både pågangsmot og mestringsevne.