Stilling Ledig

Publisert: 29.10.2018

Vår kjære rådgiver og avdelingsleder for videregående skole har dessverre bestemt seg for å flytte tilbake til Norge 1. februar 2019.

Vi søker derfor etter hans etterfølger.

Se fullstendig stillingsutlysning her.

Prosjekt i norsk

Publisert: 26.10.2018

Elevene arbeider med sammensatt tekst i norsk.

De har laget informative reklamefilmer med utgangspunkt i skolehverdagen på el Colegio Noruego og ekskursjonen til Tenerife.

Vanlig skole i dag, torsdag 25.oktober

Publisert: 25.10.2018

Hei alle elever og foreldre. Myndighetene har ikke sendt ut varsel om stenging av skoler i dag. Derfor blir det ordinær skole for alle i dag, torsdag 25.oktober.

Velkommen til høstfest på skolen!

Publisert: 23.10.2018

Tradisjonen tro, inviterer FAU til høstfest på skolen. Det blir salg av lodd, kaffe og kaker samt fremføring av musicalen "På leit". Velkommen til en hyggelig samling på skolen onsdag 24.oktober kl 17.30 - 20.00.

Spennende øvingshelg!

Publisert: 23.10.2018

Elevene på sal og scene, samt elever fra 5.,6. og 7. trinn, har denne helgen hatt en forrykende øvingshelg. Førstkommende onsdag, på den årlige høstfesten vår, vil dere få se en musikal fremført av denne flotte gjengen. Her byr de på seg selv og tar dere med på en reise fra Norge til Gran Canaria, der utfordringer i livet, inkludering, vennskap, kjærlighet og endring, står sentralt. Dere vil få se fargerike kostymer, flott sang og dans, samt dyktige skuespillere. Her jobbes det for fullt, både bak og foran scenen! Vi takker foresatte på 7.

Invitasjon til fritidsmesse 24.sept

Publisert: 18.09.2018

Tradisjonen tro arrangerer skolen fritidsmesse i september. Dette er et arrangement som er ment for de som har et fritidstilbud de ønsker å presentere for elevene ved vår skole. Tidspunkt for årets fritidsmesse er mandag 24.september kl 18.00.

Dersom du har aktiviteter du ønsker å gjennomføre for barn og ungdom, kontakt gjerne skolen. Da kan du få en stand for å presentere deg på messa. Skolen har også tradisjon for å låne ut lokaler til aktiviteter som er elevrettet.

Velkommen skal dere være!

Gondolbanen opp mot Teide

Vg1 og vg3 gjør seg klare for skoletur til Tenerife

Publisert: 14.09.2018

Lærerne på vg1 og vg3 jobber nå hardt med planlegging av skoletur til Teneriffe. Vi planlegger besøk på en av verdens aller beste badeland, vi vil til toppen av Spanias høyeste fjell som er nesten 3700 meter høyt. I tillegg vil vi besøke Loro Parque som er en stor dyrepark som i tillegg har mange planter. Lærer og elever ligger på hotell under ekskursjonen som starter fra skolen onsdag 26.september.

Telttur for videregående skole

Publisert: 14.09.2018

Hele videregående skole var på to dagers telttur til en av Gran Canarias høye fjell. Vi var på ca 1400 meter over havet på en flott teltplass i Tamadaba. Her hadde vi praktisk opplæring i opptil flere fag, samtidig som vi ble godt kjent med hveradre.

Oppstartsbilde iSkole

Nybegynnerkurs i bruk av iSkole for foreldre

Publisert: 10.09.2018

Skolen ønsker å invitere de foreldre som ønsker til nybegynnerkurs i iSkole. Kurset vil gjennomføres på rom 204 onsdag 12.september kl 18.00. Ta gjerne med dere personlig PC/nettbrett og utdelt personlig foreldrepassord for å prøve ut det vi går gjennom. Det vil være mulig å komme intill en halv time før for å logge dere på skolens nettverk med personlig PC. Temaene vil være:

• foreldrepålogging
  • timeplaner
  • melding-/mailsystem
  • egenmelding om sykdom
  • fravær/orden/adferd
  • arkiv
  • Evt andre områder på forespørsel