Innkvartering

Egen leilighet – hybel

Flere av våre elever velger å gå sammen og dele en leilighet i Arguineguin, Patalavaca eller i Puerto Rico.

Det kan være en god ide å kjøpe en charterbillett i august og bo de første par ukene på hotell for å undersøke flere alternativer.

Via vår gjestebok kan de som vil dele leilighet med andre elever gi beskjed og håpe på at noen tar kontakt før skoleåret er i gang. Prisene varierer avhengig av beliggenhet og størrelse, men dersom to til tre elever deler en leilighet skulle det være mulig å få til en grei standard for 3500- per elev per måned.

Det er en del billigere i Puerto Rico enn i Arguineguin.

Generell informasjon

Det finnes mange boligformidlere i området. Et søk på nettet vil gi mange treff. Det er ikke vanskelig å finne leilighet eller hus for lengre eller kortere perioder.

Det anbefales å ta direkte kontakt eller å reise ned på en chartertur før oppholdet, eventuelt når oppholdet starter, bo to til tre uker på hotell mens man sjekker ut priser, tilgjengelige boliger osv.

Vær oppmerksom på at i byene utenfor turistområdene, er prisnivået lavere og muligheten for å bli kjent med den kanariske kulturen større. Det går lokalbusser over hele øya.

Her er en lenke hvor du kan finne bussrutene: Bus Global

Internatet i Los Teques er nedlagt

Skolen har ikke tilbud om internat.