17. mai 2020

 

 

 

Linker til tidligere feiringer og en link til orkesteret som alltid spiller 17. mai.

17.mai 2018 (Videoproduksjon: KarariTV - Facebook link)

17.mai 2017 (Videoproduksjon: Canariatv)

17.mai 2016 (Videoproduksjon: Solveig L Kaldbakk(tidl.lærer)/Jan B. Sørensen)

17.mai 2015 (Videoproduksjon: ukjent)
 

Mogan Big Band

som vanligvis stiller opp for oss hver 17.mai, har i karantenetiden laget denne videoen til støtte for alle dem som gjør en innsats i koronakampen. Hver musiker har spilt inn sin stemme hjemmefra. 

Video ser du her

Her er det som sies på video i kronologisk rekkefølge:

Laura Carmen Saavedera Gonzales(president i Mogán Big Band): Fra Asociación Musical Serafín Zubiri Mogán Big Band ønsker vi gjennom musikken å vise vår takknemlighet for det arbeidet alle i sine ulike yrker gjør for å passe på vår velferd, helse og sikkerhet.

Pedro Manuel Afonso(Sanger fra Veneguera, Gran Canaria) :Jeg er Pedro Manuel Afonso og sammen med Asociación Musical Serafin Zubiri Mogán Big Band må vi minne deg på at den eneste måten å kjempe mot dette koronavirus på, er å holde oss hjemme. Mye oppmuntring og styrke og husk at en dag mer er en dag mindre for å kunne gå ut å gjøre alle de tingene vi er glad i. En stor klem. 

Serafin Zubiri(Sanger fra Spania og fadder for orkesteret):Hei venner. Jeg er Serafin Zubiri og jeg ønsker å slutte meg til dette glade initiativ som mine venner i Mogán-bandet har tatt for å gi sin støtte til alle de grupper som arbeider for at vi skal få dekket våre behov for det vi trenger. Jeg vil spesielt nevne alt helsepersonell som jobber i førstelinjen i kampen for alle dem som lider på grunn av dette skjebnesvangre virus. Mange takk til alle.

Macario Vega Medina(amulansesjåfør og far til musiker) På vegne at alle i akutthelsetjenesten vil vi takke for støtten. Sammen skal vi vinne denne kampen. Hold dere hjemme.

Isidro Diaz Diaz(ambulansesjåfør og far til musiker): Denne kampen fortsetter. Sammen skal vi lykkes.