Stillingsutlysning regnskapsmedarbeider på Den Norske Skole Gran Canaria

Den Norske Skole Gran Canaria er godkjent ifølge friskoleloven som norsk grunnskole og som norsk videregående skole, studiespesialiserende. Skolen, som også går under navnet Colegio Noruego, har et ganske stabilt elevtall på ca. 200 elever og omtrent 40 ansatte. Skolen ligger sentralt til i den solfylte dalen overfor Anfi del Mar midt mellom Arguineguin og Puerto Rico.

Vår fantastiske regnskapsmedarbeider går av med pensjon og vi trenger en erstatter for henne.

Det er ønskelig med tiltredelse 1. mars slik at hun kan gi nødvendig opplæring før hun slutter.

Fast stilling i 100%. Lønn etter avtale som fastsettes etter en vurdering av utdanning og realkompetanse.

Arbeidsoppgaver

Oppgavene knyttet til stillingen er blant annet føring av skolens regnskap, fakturering, bidra i budsjettarbeidet, lønnsutbetalinger og rapporteringer til NAV og pensjonskasse. Har også funksjon som sekretær for inntaksnemnda.

Det kan skje endringer i stillingens innhold ut fra behov som skolen måtte ha. Den som blir ansatt må påregne å bli satt til oppgaver som ikke er spesifisert i utlysningen.

Kvalifikasjoner:

Vi ønsker en person som er ryddig, stabil, pålitelig og som har erfaring fra regnskaps – og lønnsarbeid.

Regnskaps- og lønnssystemet vi bruker er Visma og det er ønskelig at den ansatte har erfaring med dette eller lignende systemer.

Det er ønskelig at den ansatte har relevant utdanning på bachelornivå, men relevant realkompetanse er like viktig.

Søknadsfrist innen 20. januar

Send søknad med CV til postmottak@colegio.no innen

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med Tone Heen Nymo thnymo@colegio.no eller Kjartan Paulsen gckjapa@colegio.no

Tlf. +34 928152900  Colegio