Gjestebok

Dette er vår gjestebok. Her er du velkommen til å legge igjen en hilsen til oss eller til å finne en å dele leilighet/hybel med. Du finner skjema nederst på denne siden.

Trenger du svar på noe angående din søknad til skolen eller til noe som er fagrelatert, kan du også sende en mail til vår rådgiver. Andre spørsmål kan også sendes til oss på mail.

Ditt innlegg vil bli synlig i gjesteboken når vi har sjekket og godkjent det.  Vi forbeholder oss retten til å endre lengden, slette- eller å ikke publisere innlegg.

(Innlegg fra vår gamle gjestebok er dessverre ikke blitt med. Vi skal se om vi får overført noen flere.)

Hei!
jeg skal gå første semester av vg2 (høsten 2022) på Gran Canaria. Og leter etter en eller flere å bo sammen med:) Jeg er 17(05), og går studiespesialiserende.
Gjerne send melding, 905 29 965!

Brønnøysund

Hei! Jeg heter Malene og er 16 år (05) og skal gå på skole til høsten i år. Jeg er en utadvendt, blid og snill jente som er lett å bli kjent med. Jeg leter etter en romkamerat eller to, så gjerne kontakt meg på 96913260:)

Bodø

Hei, vi er en familie på 3/4 som har tenkt på å flytte ned til GC høsten 2022/23. Vi har en gutt som fyller 10 (evt jente også jente 17) år og lurer på om det er mange i ca samme aldersklasse. Vi vil prøve et halvt år-et år i første omgang for å se ann om vi trives. Er det noen som har en grei 3/4roms leilighet, men mulighet for å sitte ute (liten hageflekk). Basseng er ikke nødvendig men et pluss om det er et i nærheten eller ikke langt fra stranda :)

Kristiansund

Hei!
Jeg har en hybel til leie i Calle Harimaguadas, Arguineguin. Hybelen har egen inngang, oppholdsrom med kjøkken, kjøleskap og to kokeplater. Helt ny sovesofa som er enkel og brette ut, stor tv, separat bad.
Pris 5000kr pr mnd som også inkluderer, steøm, vann og wifi. Det kreves også 2 mnd depositum.
Ta kontakt på mail: didagalleri@gmail.com for mer informasjon og bilder!

Calle Harimaguadas 9

Hei.
Vi er en familie på 3 som vurderer å flytte ned, og bo der skoleåret 22-23.
I den forbindelse så lurer jeg på om det er noen som leier en grei leilighet det er mulig å overta, 2 eller 3 soverom. Det må være basseng.

Hei! Vi er en familie på 4, 2 små gutter på 2 år og en på 0 år. Vi skal bo på Gran Canaria august 2022 til juni 2023. Vi lurer på hvordan barnefamilier løser det med barnehage? Er det noe skandinavisk barnehagetilbud eller alternative løsninger til barnehage? For eksempel dagmamma hjelp? Vi er interessert i å samarbeide med andre familier i samme situasjon, med små barn på rundt 2 år. Med vennlig hilsen Victoria og Ole:)

Permanent lenke

Som svar på av Victoria Lind (ikke bekreftet)

Hei.
Jeg er en ung mann på 26 år som skal bo på Gran Canaria fra og med høsten 2022 til våren 2023. Jeg skal studere deltid via en nettskole.
Jeg ønsker å påta meg barnepass. Jeg har jobbet 2 år i barnehage, 1 år i SFO og vært instruktør for sommerskole i fotball. Jeg har også jobbet i fire år som BPA (personlig brukerstyrt assistent) for en ung gutt.
Dersom flere familier går sammen, og det blir flere barn, vil jeg forsøke å knytte til meg en eller flere assistenter. Jeg har gode referanser og jeg sender gjerne en fullstendig CV.
Hovedtyngden av min erfaring er med barn/ungdom fra 5 - 15 år, men jeg har på fritiden passet mine nevøer fra de har vært 1 år.
Jeg er tidligere idrettsmann, ikke røker og i god form.
Mail: gulla@telemarkskanalen.no

Gran Canaria

Hei, jeg letter etter en eller flere å bo med, som også skal gå andre 22-23. isåfall så kan du kontakte meg på dette nummeret 47216029😊

Arendal

Finnes det en norsk-språklig evt. internasjonal barnehage i nærheten? (Alder 1-3 år)

Hei! jeg skal gå vg3 på den norske skolen i gran canaria og lete etter noen jeg kan leie en leilighet med/ eller flere. Er en glad og ryddig jente. Ta kontakt på nr 97501441 eller via messenger på Marja Isabel Hætta

Hei!
Jeg har veldig lyst til å bo sammen med en eller flere når jeg tenker å gå tredje året i Gran Canaria. Jeg er en blid, utadvent jente som er glad i opplevelser og lett å bli kjent med! Gjerne send meg en melding: 45119962 :)

Norge

Hei! Jeg har søkt her for vg2 året 22/23 og ser etter noen å bo med.
Jeg er 05 og går på Akademiet Topp Idrett Skolen i Kristiansand. Gjerne send mld til 98013463

Norge

Hei! Jeg har søkt her for 2.klasse året 22/23 og ser etter noen å bo med! Jeg er 16 år (05) og går på Oslo handels. Send meg en melding på 95733157!

Hei! Jeg ønsker å komme i kontakt med noen jeg kan bo med når jeg begynner på den norske skolen i gran canaria (etter sommeren 2022). Om du også trenger noen å bo med så send meg gjerne en mail: suzanneloneaven@outlook.com

Norge

Hei, jeg tenker å begynne på denne skolen etter sommerferien, og søker derfor noen å dele en leilgihet med. Jeg er en livlig og hyggelig jente, som er 17 år (18 år i mai), og er eventyrlysten, liker å trene og oppleve nye ting. Jeg søker gjerne etter 1 eller 2 andre som skal gå vidergående på Coluego Noruego skolen som også trenger en romkamerat. Gjerne ta kontakt med meg på tlf: 97158161

Norge

Hei, jeg er en jente på 17 år, snart 18. Og har veldig gjerne lyst å bo hos en vertsfamilie når jeg tar tredje året på den norske skolen, etter sommerferien. Jeg er en livlig og forpliktig jente som er glad i natur, nye opplevelser og trening. Gjerne send meg en mail: suzanneloneaven@outlook.com

Hei!
Jeg ønsker kontakt med noen som bor i Arguineguin og har barn som går på den norske skolen. Vi er en familie på 4 som vurderer å bo et år på Grand Canaria og lurer på mye forskjellig og er litt nysgjerrig på hvordan det er å bo der.
Håper noen kan sende meg en e-post til kbgreen73@ymail.com. Takk ;-)

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

• Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Automatisk linjeskift.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.