Gjestebok

Dette er vår gjestebok. Her er du velkommen til å legge igjen en hilsen til oss eller til å finne en å dele leilighet/hybel med. Du finner skjema nederst på denne siden. 

Trenger du svar på noe angående din søknad til skolen eller til noe som er fagrelatert, kan du også sende en mail til vår rådgiver. Andre spørsmål kan også sendes til oss på mail.

Ditt innlegg vil bli synlig i gjesteboken når vi har sjekket og godkjent det.  Vi forbeholder oss retten til å endre lengden, slette- eller å ikke publisere innlegg.

Informasjon om personvern og cookies knyttet til gjesteboken finner du her.

(Innlegg fra vår gamle gjestebok er dessverre ikke blitt med. Vi skal se om vi får overført noen flere.)

Kommentarer

Hei! Jeg skal gå andre året på gran canaria og er også på utkikk etter et sted å bo fra høst 22 til vår 23. Om noen har et ledig rom eller vet om noen som leier ut, gjerne ta kontakt på tlf: 40670394.

Sted
Norge

Vi er en familie fra Stavanger, to voksne, en jente på 10 og en gutt på 2 1/2. Vi ønsker å leie en leilighet med 2-3 soverom i gangavstand til skole. Vi ønsker å leie i 3 mnd. oktober-desember.

Hei,
Jeg leter etter en eller flere romkamerater som jeg kan dele leilighet med fra høst 2022. Om du trenger en romkamerat eller vet om noen som gjør, gjerne send meg en melding på: 98104293. Tusen takk!

Vi er 3 jenter som leter etter en leilighet som noen vil evt leie ut til oss.
Vi finner ikke mange som vil leie ut til 17 åringer så om noen vet om noen som leier ut gjerne ta kontakt❤️ 98013463

Sted
Kristiansand

Jeg og en annen har et ledig rom i leiligheten vår i los caideros. Vi er snille og hyggelige jenter som leter etter en og bo med. Helst en som skal gå hele semesteret. Ta kontakt på nummeret mitt hvis du er interessert. 96913260

Sted
Bodø

Hei. Mitt navn er Maya, jeg er en jente på 17 år (05). Jeg vurderer å gå vg2 her på skolen, og jeg kunne gjerne tenkt meg å finne en eller flere jenter som vil leie sammen, eller eventuelt noen som har et ledig rom å leie. Jeg liker å ha det ryddig og flink til å hjelpe til hjemme. Ta gjerne kontakt med meg ved å sende mld eller mail.
Nr: 45910108
Mail: mayaeline11@gmail.com

Sted
Norge

Hei. Jeg er en jente på 16 år som har søkt vg1 på skolen her. Jeg tenker kanskje å starte til høsten, men jeg lurer på om det også er noen andre her som også har søkt vg1 til høsten?

Sted
Trøndelag

Hei, jeg er en jente på 16 (05) som går på vgs i Oslo og bor i Bærum. Jeg vurderer å gå 2 vgs året på skolen, er det eventuelt noen som har et ledig rom å leie eller som vil leie sammen. Jeg liker å ha det ryddig og hjelper mye til hjemme fra før. Ta eventuelt kontakt ved å sende mld eller Mail til
Nr: 95965456 og Mail: louisevictoria369@gmail.com
Mvh Victoria

Sted
Bekkestua

Hei, mitt navn er Tarald, jeg er 17 år og går nå i vg1 på skole i bærum. Jeg har søkt på plass til vg2 (2022-2023) og vurderer å dra. Før jeg evt drar så lurer jeg på om det er noen andre gutter på min alder som også har tenkt å dra/er der da? (og jenter)

Og om det evt er noen som vil dele leilighet med meg (1 eller fler). Jeg er en ryddig, snill og sosial fyr som liker å gjøre masse gøy.
Kan sende mail: taraldmellin@gmail.com

Permanent lenke

Som svar på av Tarald Mellin … (ikke bekreftet)

hei Tarald, meg og en venninne skal flytte til gran canaria og gå 2 året. Vi gleder oss til å møte deg vis du evt skal.

Hei!
jeg skal gå første semester av vg2 (høsten 2022) på Gran Canaria. Og leter etter en eller flere å bo sammen med:) Jeg er 17(05), og går studiespesialiserende.
Gjerne send melding, 905 29 965!

Sted
Brønnøysund

Hei! Jeg heter Malene og er 16 år (05) og skal gå på skole til høsten i år. Jeg er en utadvendt, blid og snill jente som er lett å bli kjent med. Jeg leter etter en romkamerat eller to, så gjerne kontakt meg på 96913260:)

Sted
Bodø

Hei, vi er en familie på 3/4 som har tenkt på å flytte ned til GC høsten 2022/23. Vi har en gutt som fyller 10 (evt jente også jente 17) år og lurer på om det er mange i ca samme aldersklasse. Vi vil prøve et halvt år-et år i første omgang for å se ann om vi trives. Er det noen som har en grei 3/4roms leilighet, men mulighet for å sitte ute (liten hageflekk). Basseng er ikke nødvendig men et pluss om det er et i nærheten eller ikke langt fra stranda :)

Sted
Kristiansund

Hei!
Jeg har en hybel til leie i Calle Harimaguadas, Arguineguin. Hybelen har egen inngang, oppholdsrom med kjøkken, kjøleskap og to kokeplater. Helt ny sovesofa som er enkel og brette ut, stor tv, separat bad.
Pris 5000kr pr mnd som også inkluderer, steøm, vann og wifi. Det kreves også 2 mnd depositum.
Ta kontakt på mail: didagalleri@gmail.com for mer informasjon og bilder!

Sted
Calle Harimaguadas 9

Hei.
Vi er en familie på 3 som vurderer å flytte ned, og bo der skoleåret 22-23.
I den forbindelse så lurer jeg på om det er noen som leier en grei leilighet det er mulig å overta, 2 eller 3 soverom. Det må være basseng.

Permanent lenke

Som svar på av Kitty (ikke bekreftet)

Hei. Vi har en to roms leilighet med stor utestue rett ved bassenget i Los Caideros. Gå avstand til skolen. Som vi vurderer å leie ut.
Ta kontakt på mail.

Mvh Sigrun

Permanent lenke

Som svar på av Sigrun Aaen Holst (ikke bekreftet)

Hei! Vil veldig gjerne leie leiligheten deres. Vi er tre jenter som skal bo sammen. Vi fyller 18 til neste år. Vi er ryddige og snille jenter. Ta kontakt hvis dette er noe du er interessert i.

Sted
Bodø

Hei! Vi er en familie på 4, 2 små gutter på 2 år og en på 0 år. Vi skal bo på Gran Canaria august 2022 til juni 2023. Vi lurer på hvordan barnefamilier løser det med barnehage? Er det noe skandinavisk barnehagetilbud eller alternative løsninger til barnehage? For eksempel dagmamma hjelp? Vi er interessert i å samarbeide med andre familier i samme situasjon, med små barn på rundt 2 år. Med vennlig hilsen Victoria og Ole:)

Sted
Norge
Permanent lenke

Som svar på av Victoria Lind (ikke bekreftet)

Hei.
Jeg er en ung mann på 26 år som skal bo på Gran Canaria fra og med høsten 2022 til våren 2023. Jeg skal studere deltid via en nettskole.
Jeg ønsker å påta meg barnepass. Jeg har jobbet 2 år i barnehage, 1 år i SFO og vært instruktør for sommerskole i fotball. Jeg har også jobbet i fire år som BPA (personlig brukerstyrt assistent) for en ung gutt.
Dersom flere familier går sammen, og det blir flere barn, vil jeg forsøke å knytte til meg en eller flere assistenter. Jeg har gode referanser og jeg sender gjerne en fullstendig CV.
Hovedtyngden av min erfaring er med barn/ungdom fra 5 - 15 år, men jeg har på fritiden passet mine nevøer fra de har vært 1 år.
Jeg er tidligere idrettsmann, ikke røker og i god form.
Mail: gulla@telemarkskanalen.no

Sted
Gran Canaria

Hei, jeg letter etter en eller flere å bo med, som også skal gå andre 22-23. isåfall så kan du kontakte meg på dette nummeret 47216029😊

Sted
Arendal

Finnes det en norsk-språklig evt. internasjonal barnehage i nærheten? (Alder 1-3 år)

Hei! jeg skal gå vg3 på den norske skolen i gran canaria og lete etter noen jeg kan leie en leilighet med/ eller flere. Er en glad og ryddig jente. Ta kontakt på nr 97501441 eller via messenger på Marja Isabel Hætta

Hei! Jeg har søkt her for vg2 året 22/23 og ser etter noen å bo med.
Jeg er 05 og går på Akademiet Topp Idrett Skolen i Kristiansand. Gjerne send mld til 98013463

Sted
Norge

Hei! Jeg ønsker å komme i kontakt med noen jeg kan bo med når jeg begynner på den norske skolen i gran canaria (etter sommeren 2022). Om du også trenger noen å bo med så send meg gjerne en mail: suzanneloneaven@outlook.com

Sted
Norge

Hei, jeg tenker å begynne på denne skolen etter sommerferien, og søker derfor noen å dele en leilgihet med. Jeg er en livlig og hyggelig jente, som er 17 år (18 år i mai), og er eventyrlysten, liker å trene og oppleve nye ting. Jeg søker gjerne etter 1 eller 2 andre som skal gå vidergående på Coluego Noruego skolen som også trenger en romkamerat. Gjerne ta kontakt med meg på tlf: 97158161

Sted
Norge

Hei, jeg er en jente på 17 år, snart 18. Og har veldig gjerne lyst å bo hos en vertsfamilie når jeg tar tredje året på den norske skolen, etter sommerferien. Jeg er en livlig og forpliktig jente som er glad i natur, nye opplevelser og trening. Gjerne send meg en mail: suzanneloneaven@outlook.com

Hei!
Jeg ønsker kontakt med noen som bor i Arguineguin og har barn som går på den norske skolen. Vi er en familie på 4 som vurderer å bo et år på Grand Canaria og lurer på mye forskjellig og er litt nysgjerrig på hvordan det er å bo der.
Håper noen kan sende meg en e-post til kbgreen73@ymail.com. Takk ;-)

Sted
Norge

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Automatisk linjeskift.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.