Du er her

Gjestebok

Dette er vår gjestebok. Her er du velkommen til å legge igjen en hilsen til oss eller til å finne en å dele leilighet/hybel med. Du finner skjema nederst på denne siden. 

Trenger du svar på noe angående din søknad til skolen eller til noe som er fagrelatert, kan du også sende en mail til vår rådgiver. Andre spørsmål kan også sendes til oss på mail.

Ditt innlegg vil bli synlig i gjesteboken når vi har sjekket og godkjent det.  Vi forbeholder oss retten til å endre lengden, slette- eller å ikke publisere innlegg.

Kommentarer

Sted: 
Norge

Hei!
Jeg ønsker kontakt med noen som bor i Arguineguin og har barn som går på den norske skolen. Vi er en familie på 4 som vurderer å bo et år på Grand Canaria og lurer på mye forskjellig og er litt nysgjerrig på hvordan det er å bo der.
Håper noen kan sende meg en e-post til kbgreen73@ymail.com. Takk ;-)

Sted: 
Arguineguin

Hei!
Jeg har ledig hybel for en student på vgs fra NÅ til ut skoleåret. Hybelen er nyoppusset og består av egen inngang, eget bad, et lite kjøkken og stue med sovesofa.
500€ pr mnd inkludert strøm, vann og fiber
Ta kontakt via didagalleri@gmail.com evt så har Diana mitt mobilnr :D

Hei. Er det noen som kan tipse meg om leilighet for meg og min familie på 3? Gjerne nær skolen, men vi flytter ikke før til neste sommer. Ønsker 3 soverom :) Max 900€ per måned.

Skriv gjerne til meg på mail: elise.lund93@hotmail.com

Sted: 
Oslo

Hei!
Jeg og min sønn,( 9.kl) skal bosette oss på Gran Canaria til høsten. I den forbindelse trenger jeg tips og råd om bo- områder der det kan være flere norske ungdommer.
Alexander er interessert i fotball og jeg tenkte å melde han inn i en klubb der nede. Noen som erfaring med det?

På forhånd takk for hjelpen!

Monica

Sted: 
Norge, Oslo

Vi har et ledig hus, vertikaldelt tomannsbolig, i Loma Dos i Arguineguin.
Boligen er på 125 kvm og inneholder bla 3 soverom og 2 bad, separert stue og kjøkken. Møblert og god standard. Stort flislagt uteområde med både morgen og ettermiddagssol. Garasje .Terrasse med delvis havutsikt. Vi ønsker langtidsleie. Pris kr 1400 EUR i måneden pluss vann og strøm.
Tursti samt bussforbindelse til skolen. Gangavstand til strand og sentrum.
Ta gjerne kontakt på krasmuss@online.no eller telefon 41609287

Sted: 
Norge

Hei jeg er Milla, jeg skal gå 3 året på Gran Canaria. Jeg ser etter leiligheter, og ser at det er lettere å finne en leilighet til to en til en person. Så visst noen også tenker på det samme er det bare til å ta kontkat.

instagram: millamaroy
email: millamaroy03@gmail.com

Sted: 
Tønsberg

Hei, jeg har akkurat fylt 18 år og skal starte på skolen til høsten. Tenkte det var lurt å se etter noen å eventuelt bo med.

Kan kontaktes på Instagram: @b_zd000

Sted: 
Møre og Romsdal

Hei.
Jeg skal gå VG2 på Colegio skoleåret 2021/2022, og leter etter leilighet og noen å bo med. Helst en leilighet nær skolen.
Kontakt meg gjerne på email: hedda.nygard@gmail.com eller tlf. 405 20 739. Kan også kontaktes via instagram: hedda.nygard

Sted: 
Brønnøysund

Hei,
Jeg skal gå VG2 på Colegio skole året 2021/2022 . Jeg leter etter noen å leie leilighet med, eller om det er noen som har ett ledig rom som de leier ut.

Gjerne kontakt meg på
Mail:julian.fagerland@gmail.com
eller insta julianfagerland

Sted: 
Arguineguin

Vi har en ledig endeleilighet med 4 soverom og 3 bad. Et av soverommene kan også brukes som TV-rom eller gjesterom. Den ligger i nærheten av mange norske familier og i nærheten av skolen. Komplekset har et stort svømmebasseng med flott utsikt. Vi ønsker langtidsleie. Pris 1300 euro i måneden. Ta kontakt på ingjerd@liberg.info eller +4790813789.

Sted: 
Vestre Jakobselv

Hei!
Vi er en familie på 4 (to jenter på da 12 og 16 år) som vurderer å flytte til Arguineguin fra høsten 2022. Vi er interessert i langtidsleie.
Har du noen bilder?

mvh Kathrine Bangsund Green e-post: kbgreen73@ymail.com

Sted: 
Bergen

hei!
tenker å gå VG2 på Colegio, skoleåret 21/22 og ser etter noen å dele en leilighet med. Helst en leilighet som ikke ligger så langt unna skolen, Om dette er av interesse kan du kontakte meg på mobil: +47 48675558 eller Instagram: gracestorli

Sted: 
Sarpsborg

Hei, jeg leter etter noen som evt vil leie leilighet med meg i skole året 2021/202. Eller om det evt er noen som har ett ledig rom som de leier ut.
Ta gjerne kontakt på mail: leaa05@icloud.com
Eller min insta: Tleaandersen

Sted: 
Sarpsborg

Hei!
Jeg lurer på om evt en familie har et ledig rom jeg kan leie for skole året 2021/2022.
Eller noen som har ett ledig rom i bofellesskap eller om det er noen som vill leie en leilighet sammen med meg.
Ta kontakt på tlf: 47711573
Mail: leaa05@icloud.com

Sted: 
Loma Dos

Har ledig 2 leiligheter i forholdsvis nytt anlegg i Loma Dos.
Begge har 2 soverom og 2 bad, samt fellesbasseng.

Mail: oa@norum.nu
Tlf 90889543

Sted: 
Bodø

Hei!
Jeg tenker å gå VG3 på Colegio skoleåret 21/22 og ser etter noen å bo med. Jeg har muligheter for å leie en leilighet med to soverom i Patalavaca/Loma Dos.
Om dette er av interesse kan du kontakte meg på mail: nikoline.midtgard@gmail.com, evt. på min instagram @nikolinemidtgard.

Sted: 
Arguineguin, Loma dos

Vi har sedan 2012 hyrt ut övre lägenheten i vårt till hus på Calle Tara 1 till lärare och familjer med barn som gått på Norska skolan. Lägenheten har två sovrum, två badrum, stort vardagsrum med kök och högt till tak. En fin utsikt över byn. Om du finner detta intressant kan du kontakta mig på karin@kroppsterapiskolan.se

Sted: 
Puerto Rico

Hei, vi har en leilighet med tre soverom og to bad til leie. I komplekset er det basseng og privat parkering. Kun 5-10 min kjøring til den norske skolen, og gåavstand til stranda og sentrene i Puerto Rico. Ta kontakt for mer informasjon.

Mvh
Marianne

Sted: 
Notodden norge

Hei ! Ønsker og komme i kontakt med deg !
Har et stort ønske om og leie i puerto rico.
Vi har fått plass på den norske skolen.
Og jeg har 4 barn :) ta kontakt. Vi trenger leilighet fra første 25 september og videre et år om ikke lengere

Sted: 
Norge

Hei. Fra når skal leiligheten leies ut og hvor lenge? Hva er månedsleie? Vi er en liten familie som ønsker flytte på oss fra Norge til Gran Canaria og jobbe der. Send meg gjerne info på nummer (98091047) Mvh Frida Hovelstad

Sted: 
Norge

Hei!
Jeg er en 17 år gammel jente. Jeg er pliktoppfyllende, hyggelig, rolig, snill og imøtekommende. Ettersom jeg aldri har bodd alene før ønsker jeg noen å bo med. Jeg planlegger å gå 1. termin VG3. For meg passer det gjerne greit med en liten familie eller bare en person som leier ut evt. soverom/hybel/leilighet. Jeg vil gjerne bo med en medelev fra høsten 2021 til midten av desember 2021.

Gjerne ta kontakt via telefon eller mail:)
Telefon: 950 96 322
Email: sigridbertelsen@gmail.com

Sted: 
Norge

Hei, jeg og en venninne ønsker å leie en leilighet for skoleåret 2021-2022. Vi leiter etter en leilighet i nærheten av skolen med helst to soverom.

Kontakt meg på tlf 96010076 eller mail maren.kristine13@gmail.com

Sted: 
Tauro

Hei!

Vi har flyttet hjem til Norge og leier ut vår Duplex med 3 soverom i Anfi Tauro. Ta kontakt om det er av interesse på: +4795410204 eller via e-post andreas@lyng.es

Mvh Andreas Lyng

Sted: 
Norge

Ønsker å leie leilighet eller bolig nær skolen fra 01.juli 2021. ønske å leie i 1 år og gjerne med 3 soverom men er ikke krav.
Mvh Tatiana

Sted: 
Norge

Hei
Jeg skal søke skoleplass til neste skoleår og se etter leilighet eller bolig med 3 soverom i nærhet av skolen. Vi ønsker fra 01.juli 2021. På grunn av høgskole det er full mulig langtidsleie på 3 år, men det er ikke et krav. Kan leie ut 1 år også.

Sted: 
Los Caideros

Jeg leier ut min leilighet i Calle Goya 108, Los Caideros.
5-10 minutter å gå fra Collegio Noruego. Perfekt beliggenhet om du er skoleelev eller jobber her eller på Valle Marina.
Leiligheten er på ca 75 kvm over 2 plan og har stor, skjermet uteplass. Koselig og lun veranda i 2. etg med sjøutsikt.
Leiligheten ble renovert innvendig sommeren 2017 med nytt kjøkken og bad.
Kjøkken med koketopp, steikovn, oppvaskmaskin og micro.
Det er internett i leiligheten.
Det er tre basseng i tilknytning til området, lekeplass, tennis - Volleyballbane og et koselig minimarked/kafe.
Leiligheten er ledig fra 21 desember 2020 - 30 juni 2021.
leiepris ved leie i 6 mnd: 900 Euro + vann/strøm
Leiepris ved leie i inntil 3 mnd: 1000 Euro + vann/strøm
I tillegg kommer 1 mnd husleie i depositum.
Ta kontakt på e-post: solviwillassen@msn.com
eller mobil +47 905 25853.
Se mer om leiligheten her: https://www.finn.no/effekt/128002273

Sted: 
Ålesund

Hei. Vi er en familie på 4, to voksne, ett barn på 14 år og en på 3 år. Vi har lyst å bo ett år på Gran Canaria. Da må den minste gå siste året på barnehage og den eldste vil da gå i tiende klasse. Vi har lyst å bo der sommer 2021 til sommer 2022. Finnes det noen barnehage i nærheten av Den norske skolen som minsten kan gå på? Burde man søke på skoleplass allerede nå for å sikre seg plass? Og er det noen som har gode tips til nettside eller lignende hvor vi kan finne hus for langtidsleie? Vil helst bo i sykkelavstand til skole/barnehage. Håper å høre fra dere. :) Mvh Stine

Sted: 
Arguineguin

Har dere funnet et sted? Hvis ikke, ta kontakt med meg på +4790813789

Sted: 
Norge

Familie med tre barn fra 8-13år har lyst til å ta minst 1 år i Spania, og vurderer Gran Canaria.
Søknadsfristen 1 sept er det samme skoleår?

Er det billigere å reise ned å finne eget bosted ift utleiefirmaer?
Det er ganske dyr utleie pris når en trenger flere soverom.
Hvilket område bør en bo i ift både trygghet og pris?
Trenger man bil, og er det dyrt å kjøpe el leie bil?

Lærer barn seg spansk i løpet av et år eller går det meste i norsk?
Ungene er fotballgale så bør også være i nærheten av en fotballklubb.
For de som har barn som vil satse på fotball, er det høyere el lavere nivå enn hjemme? Ene sønnen er livredd for å miste muligheter på kretslaget hjemme.

Hei.

Søknadsfristen for neste skoleår er 1. mars, men det er også mulig å søke etterpå, om det er ledige skoleplasser. Siste mulighet til å starte på skolen er 1. oktober, da må barna være på skolen. Hvilken måte er enklest og billigst å skaffe seg bolig er det vanskelig å svare på. Her gjør folk det forskjellig. De fleste bor i Arguineguin området, men noen også utenfor. Folk opplever det trygt uansett hvor de bor, da det er et relativt lite miljø her nede. Fra Arguineguin er det gangavstand til skolen. Bil er relativt billig her nede i forhold til Norge.

Mvh

DNSGC

Sted: 
norge

Hei, har veldig lyst å begynne på skolen neste høst da jeg går vg3 og jeg lurer på om det er mulighet for å få borteboerstipend?

Hei!

Elever med kronisk sykdom kan søke Lånekassen om stipend, dersom det blir bedre av å være i vårt gode klima. Vår erfaring er at en del elever får dette.

Mvh

DNSGC

Sted: 
Norgr

Hei vi er et ektepar med barnebarn som går i sjetteklasse , som ønsker å tilbringe februar og tilogmed påsken i Arginegin.!
Tolvåringen må da gå på skole. Kan hun da komme inn på Den Norske skole i samme periode?

laismer@live.no

Mvh Laila

Hei.

Søknadsfrist gikk ut 1. september, og det er dessverre ikke mulig å begynne etter 1. oktober (i grunnskolen).

Dere er hjertelig velkommen til å søke ved en annen anledning.

Sted: 
Norge

Hei,
Min datter har siste året på ungdomsskolen nå. Hun drømmer om å gå 1/2 eller 1 år på videregående hos dere. Hun ønsker i utganspunktet ikke å gå på studiespesialisering og jeg vet at det er dette dere tilbyr. Hvis hun ønsker å gå på helse og sosial, er det noen mulighet for at hun allikevel kan ta 1/2 eller 1 år hos dere, enten første året eller påbygning senere? Evt noen fag et eller annet år ?
Dere skal ikke vurdere å gi tilbud om helse og sosial linje også da? ;)
Mvh Lene

Hei.

Hun må da eventuelt gå vg1 studiespesialisering hos oss, for så å gjøre et omvalg til yrkesfag skoleåret etter. Dette vil medføre et ekstra opplæringsår. Vi er dessverre ikke godkjent for yrkesfag.

Sted: 
Norge

Hei!

Eg har veldig lyst til å gå på skolen dykkar eit år eller to, anten frå no (19/20) -men det er vel litt seint(?), eller frå neste år (20/21). Korleis blir det om eg har gått musikklinje før? Kan eg då likevel byrje hjå dykk og få studiekompetanse?
Og spørsmål to: Kan eg få nynorsk som hovudmål?

Helsing meg:)

Hei.

Du kan dessverre ikke fullføre hos oss, da vi tilbyr ikke MD fagene du trenger for å få vitnemål. 

Sted: 
Norge

Jeg har gått yrkesfag vg1, er det da mulig å gå studiespesialiserende vg2 på GC?

Sider

Skriv ny kommentar

Her kan du skrive sted og/eller land

Plain text

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
CAPTCHA
Dette spørsmålet er her for å sile ut maskiner som sender spam automatisk.
Image CAPTCHA
Sett inn tegnene som vises i bildet.