Gjestebok

Dette er vår gjestebok. Her er du velkommen til å legge igjen en hilsen til oss eller til å finne en å dele leilighet/hybel med. Du finner skjema nederst på denne siden. 

Trenger du svar på noe angående din søknad til skolen eller til noe som er fagrelatert, kan du også sende en mail til vår rådgiver. Andre spørsmål kan også sendes til oss på mail.

Ditt innlegg vil bli synlig i gjesteboken når vi har sjekket og godkjent det.  Vi forbeholder oss retten til å endre lengden, slette- eller å ikke publisere innlegg.

Informasjon om personvern og cookies knyttet til gjesteboken finner du her.

(Innlegg fra vår gamle gjestebok er dessverre ikke blitt med. Vi skal se om vi får overført noen flere.)

Kommentarer

Hei.
Datteren min på 16 ønsker å gå et år på videregående skole på Gran Canaria, og vi er i den forbindelse på utkikk etter noe å leie for oss to og en katt fom skolestart høsten 2023.

Mvh Siri Ringereide.

Jeg har et ledig rom i leiligheten min i Los Caideros. Jeg er 17 år (05). Send melding til 96913260 hvis du er interessert.

har et ledig rom i leiligheten i Los Caideros:) ta kontakt ved spørsmål eller intresse. tlf:40620530

Permanent lenke

Som svar på av Anonym (ikke bekreftet)

Hei, jeg lurer på når dette rommet er ledig, og hvor stort det er. Mvh. Asle Bjørnerud - 91157947 - Norge.

Sted
Los Caideros

Kjempefin og koselig leilighet tilgjengelig omgående i Los Caideros. 2soverom, fullt utstyrt kjøkken og bad. Stue med sofa og tv. Spisebord v/ kjøkkenet. Raskt internett og tilgang på Google chrome.

Sted
Los Caideros
Permanent lenke

Som svar på av Marthe (ikke bekreftet)

Hei, jeg planlegger å komme til GC i julen, og lurer på muligheten av å leie denne leiligheten fra 19.12 - 3.1. ?
Hvis det er noen som ønsker å bytte leie med meg, så har jeg et lite koselig hus midt i Lillehammer sentrum med to soverom, peis, moderne kjøkken, fint bad og 2 wc til leie i den samme perioden. Hører gjerne fra dere.
Mvh. Asle Bjørnerud - 91157947

Jeg leter etter en plass og bo, nærme den norske skolen. Om noen har ett ledig rom eller leier ut en leilighet, ta gjerne kontakt med meg på tlf 004746937766.

Sted
Bergen-området, Norge

Hei! Jeg leter etter et sted å bo, nærme den norske skolen. Om noen har et ledig rom eller vet om noen som leier ut, eller trenger rom kamerat.. gjerne ta kontakt med meg på tlf: +47 967 31 372 :)

Hei, jeg er en 17 år gammel jente som muligens skal gå vg2 på den norske skolen, men det avhenger av at jeg finner et sted å bo. Jeg ser etter en leilighet i los coideros. Hvis noen vet om noe i dette området så gjerne gi meg en lyd på + 47 91337860.

Sted
Los caideros

Hei.
Vi har en gutt på 12 som ska begynne i 7e. Han ønsker så å starte opp med fotball og jeg har søkt rundt på nettet etter informasjon om fotballag Arguineguin. Ikke helt enkelt. Er det noen som har spillet der og har informasjon så er jeg svært takknemlig hvis jeg kan få litt info 🙏🏼.

Jeg vet det er en idrettsdag i september med info men jeg har en som ønsket å starte i går hvis det hadde vært mulig. Har også en jente på snart 8 år som også vil spille fotball.

Mvh Martina, mbl: 95045412

Heisann,
Vi skal være på Gran Canaria fra desember 2022 til april 2023, og vil gjerne ha barnehage et par timer hver dag for 3åringen vår, så han får omgås andre barn. Noen som vet om noen tilbud i nærheten av Puerto Rico? Hvordan har andre med barn på samme alder løst dette?

Er det noen her med barn på samme alder som skal være der nede i den perioden? Leter også etter play dates ;)

Mvh,
Caroline og Henrik

Hei!
Vi er en familie som flytter til GC nå i august og skal ha barna på skolen i ett år. Gutten vår starter i 7. klasse og datteren vår i 4. klasse. Det hadde vært kjekt å komme i kontakt med familier med barn på samme trinn, slik at vi tidlig kan opprette kontakt.
Med vennlig hilsen
Dani og Knut Jørgen (+47 90938320)

Sted
Playa del Ingles

Hei! Pga helseproblemer har vi ikke mulighet til å bruke vårt rekkehus i Puerto Rico,og vurderer derfor å leie det ut for 6 eller 12 mnd fra august. Inneholder 3 sov. ( 2 med dobbeltseng og 1 med køyeseng, tot. 6 sengeplasser) 1 bad med WC 1 separat WC, stue og kjøkken med spiseplass. Bod med vaskemaskin. Stor uteplass med bl.a. spisebord sofagruppeFullt utstyrt inkl.agruppe. Oppvarmet basseng I fellesområde. Leie 1100€ + strøm,vannn og internett (fiber innlagt. Kontaktinformasjon +4791518846.

Sted
Bergen

Hei.
Vi er en familie på 5 med 2 jenter på snart 15 og 13.
Vi har hus i Tauro og vi tilbringer der hele sommeren.
Lurte på om det er noe ungdommer fra den norske skolen som skal være i Gran Canaria på sommeren, og som har lyst til å lage en gruppe av venner av samme alder som kunne treffes noen dager i sommeren?
Det hadde vært koselig. Vi kan selvfølgelig kjøre og koordinere hente/levering.
Mvh Ingrid

Sted
Tauro

Hei

Noen som vet om en leilighet til leie i området Los Caideiros? Ønsker og leie fra og med siste uke i september og ut 2022.
Helst 2 roms leilighet.

Kontakt meg på + 47 922 98 736

Sted
Los Caideros

Hei, jeg har leid leilighet m/1 soverom i Patalavaca og kontrakten går ut 1. Desember. Nå har jeg kjøpt hus og lurte på om noen er interessert i å ta over leiligheten, dvs skrive ny kontrakt med eier. Leiligheten er fin, kompleks m/ svømmebasseng og trimrom. Ikke langt unna Den norske skolen. Prisen er €650/mnd inkludert vann/strøm opp til €40/mnd.
Jeg har WhatsApp : +34 711066381, send meg mld om interessert.
Mvh Kristian

Sted
Patalavaca
Permanent lenke

Som svar på av Kristian Kvisvik (ikke bekreftet)

Hei. Jeg og kona skal til Gran Canaria. Vi forvente å være der 3-4 månader. Vi kan overta leiligheten om det la seg å gjøre kun for de månader.
Ta kontakt om det er aktuelt
MVH
Jorge

Sted
Kristiansand s

Hei! Jeg skal gå andre året på gran canaria og er også på utkikk etter et sted å bo fra høst 22 til vår 23. Om noen har et ledig rom eller vet om noen som leier ut, gjerne ta kontakt på tlf: 40670394.

Sted
Norge

Vi er en familie fra Stavanger, to voksne, en jente på 10 og en gutt på 2 1/2. Vi ønsker å leie en leilighet med 2-3 soverom i gangavstand til skole. Vi ønsker å leie i 3 mnd. oktober-desember.

Hei,
Jeg leter etter en eller flere romkamerater som jeg kan dele leilighet med fra høst 2022. Om du trenger en romkamerat eller vet om noen som gjør, gjerne send meg en melding på: 98104293. Tusen takk!

Vi er 3 jenter som leter etter en leilighet som noen vil evt leie ut til oss.
Vi finner ikke mange som vil leie ut til 17 åringer så om noen vet om noen som leier ut gjerne ta kontakt❤️ 98013463

Sted
Kristiansand

Jeg og en annen har et ledig rom i leiligheten vår i los caideros. Vi er snille og hyggelige jenter som leter etter en og bo med. Helst en som skal gå hele semesteret. Ta kontakt på nummeret mitt hvis du er interessert. 96913260

Sted
Bodø

Hei. Mitt navn er Maya, jeg er en jente på 17 år (05). Jeg vurderer å gå vg2 her på skolen, og jeg kunne gjerne tenkt meg å finne en eller flere jenter som vil leie sammen, eller eventuelt noen som har et ledig rom å leie. Jeg liker å ha det ryddig og flink til å hjelpe til hjemme. Ta gjerne kontakt med meg ved å sende mld eller mail.
Nr: 45910108
Mail: mayaeline11@gmail.com

Sted
Norge

Hei. Jeg er en jente på 16 år som har søkt vg1 på skolen her. Jeg tenker kanskje å starte til høsten, men jeg lurer på om det også er noen andre her som også har søkt vg1 til høsten?

Sted
Trøndelag

Hei, jeg er en jente på 16 (05) som går på vgs i Oslo og bor i Bærum. Jeg vurderer å gå 2 vgs året på skolen, er det eventuelt noen som har et ledig rom å leie eller som vil leie sammen. Jeg liker å ha det ryddig og hjelper mye til hjemme fra før. Ta eventuelt kontakt ved å sende mld eller Mail til
Nr: 95965456 og Mail: louisevictoria369@gmail.com
Mvh Victoria

Sted
Bekkestua

Hei, mitt navn er Tarald, jeg er 17 år og går nå i vg1 på skole i bærum. Jeg har søkt på plass til vg2 (2022-2023) og vurderer å dra. Før jeg evt drar så lurer jeg på om det er noen andre gutter på min alder som også har tenkt å dra/er der da? (og jenter)

Og om det evt er noen som vil dele leilighet med meg (1 eller fler). Jeg er en ryddig, snill og sosial fyr som liker å gjøre masse gøy.
Kan sende mail: taraldmellin@gmail.com

Permanent lenke

Som svar på av Tarald Mellin … (ikke bekreftet)

hei Tarald, meg og en venninne skal flytte til gran canaria og gå 2 året. Vi gleder oss til å møte deg vis du evt skal.

Hei!
jeg skal gå første semester av vg2 (høsten 2022) på Gran Canaria. Og leter etter en eller flere å bo sammen med:) Jeg er 17(05), og går studiespesialiserende.
Gjerne send melding, 905 29 965!

Sted
Brønnøysund

Hei! Jeg heter Malene og er 16 år (05) og skal gå på skole til høsten i år. Jeg er en utadvendt, blid og snill jente som er lett å bli kjent med. Jeg leter etter en romkamerat eller to, så gjerne kontakt meg på 96913260:)

Sted
Bodø

Hei, vi er en familie på 3/4 som har tenkt på å flytte ned til GC høsten 2022/23. Vi har en gutt som fyller 10 (evt jente også jente 17) år og lurer på om det er mange i ca samme aldersklasse. Vi vil prøve et halvt år-et år i første omgang for å se ann om vi trives. Er det noen som har en grei 3/4roms leilighet, men mulighet for å sitte ute (liten hageflekk). Basseng er ikke nødvendig men et pluss om det er et i nærheten eller ikke langt fra stranda :)

Sted
Kristiansund

Hei!
Jeg har en hybel til leie i Calle Harimaguadas, Arguineguin. Hybelen har egen inngang, oppholdsrom med kjøkken, kjøleskap og to kokeplater. Helt ny sovesofa som er enkel og brette ut, stor tv, separat bad.
Pris 5000kr pr mnd som også inkluderer, steøm, vann og wifi. Det kreves også 2 mnd depositum.
Ta kontakt på mail: didagalleri@gmail.com for mer informasjon og bilder!

Sted
Calle Harimaguadas 9

Hei.
Vi er en familie på 3 som vurderer å flytte ned, og bo der skoleåret 22-23.
I den forbindelse så lurer jeg på om det er noen som leier en grei leilighet det er mulig å overta, 2 eller 3 soverom. Det må være basseng.

Permanent lenke

Som svar på av Kitty (ikke bekreftet)

Hei. Vi har en to roms leilighet med stor utestue rett ved bassenget i Los Caideros. Gå avstand til skolen. Som vi vurderer å leie ut.
Ta kontakt på mail.

Mvh Sigrun

Permanent lenke

Som svar på av Sigrun Aaen Holst (ikke bekreftet)

Hei! Vil veldig gjerne leie leiligheten deres. Vi er tre jenter som skal bo sammen. Vi fyller 18 til neste år. Vi er ryddige og snille jenter. Ta kontakt hvis dette er noe du er interessert i.

Sted
Bodø
Permanent lenke

Som svar på av Sigrun Aaen Holst (ikke bekreftet)

Hei vi er tre som kunne tenke oss å leie. Meget gode referanser fra den Norske Skolen. 90 72 14 30
Truls

Sted
Vestby

Hei! Vi er en familie på 4, 2 små gutter på 2 år og en på 0 år. Vi skal bo på Gran Canaria august 2022 til juni 2023. Vi lurer på hvordan barnefamilier løser det med barnehage? Er det noe skandinavisk barnehagetilbud eller alternative løsninger til barnehage? For eksempel dagmamma hjelp? Vi er interessert i å samarbeide med andre familier i samme situasjon, med små barn på rundt 2 år. Med vennlig hilsen Victoria og Ole:)

Sted
Norge
Permanent lenke

Som svar på av Victoria Lind (ikke bekreftet)

Hei.
Jeg er en ung mann på 26 år som skal bo på Gran Canaria fra og med høsten 2022 til våren 2023. Jeg skal studere deltid via en nettskole.
Jeg ønsker å påta meg barnepass. Jeg har jobbet 2 år i barnehage, 1 år i SFO og vært instruktør for sommerskole i fotball. Jeg har også jobbet i fire år som BPA (personlig brukerstyrt assistent) for en ung gutt.
Dersom flere familier går sammen, og det blir flere barn, vil jeg forsøke å knytte til meg en eller flere assistenter. Jeg har gode referanser og jeg sender gjerne en fullstendig CV.
Hovedtyngden av min erfaring er med barn/ungdom fra 5 - 15 år, men jeg har på fritiden passet mine nevøer fra de har vært 1 år.
Jeg er tidligere idrettsmann, ikke røker og i god form.
Mail: gulla@telemarkskanalen.no

Sted
Gran Canaria

Hei, jeg letter etter en eller flere å bo med, som også skal gå andre 22-23. isåfall så kan du kontakte meg på dette nummeret 47216029😊

Sted
Arendal

Finnes det en norsk-språklig evt. internasjonal barnehage i nærheten? (Alder 1-3 år)

Permanent lenke

Som svar på av Ole (ikke bekreftet)

Heisann,
Fant dere ut av dette? Og hvor lenge blir dere? Vi skal være der med en 3,5 åring fra medio desember 22 til slutten av mars 23. Ønsker lekekamerater / barnehageplass med andre barn et par timer hver dag.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Automatisk linjeskift.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.