Du er her

Gjestebok

Dette er vår gjestebok. Her er du velkommen til å legge igjen en hilsen til oss eller til å finne en å dele leilighet/hybel med. Du finner skjema nederst på denne siden. 

Trenger du svar på noe angående din søknad til skolen eller til noe som er fagrelatert, kan du også sende en mail til vår rådgiver. Andre spørsmål kan også sendes til oss på mail.

Ditt innlegg vil bli synlig i gjesteboken når vi har sjekket og godkjent det.  Vi forbeholder oss retten til å endre lengden, slette- eller å ikke publisere innlegg.

Kommentarer

Sted: 
Norge

Hei, jeg har tenkt å gå på skole på GC etter sommeren og trenger en plass å bo. Gi gjerne beskjed hvis du vet om noe eller vil dele leilighet.

Nr mitt: 94898461

Sted: 
Trondheim

Hei! jeg skal gå første halvår av VG3 her nede i høst, og trenger en plass å bo! Hvis du vet om en ledig plass, gjerne ta kontakt på tlf. 98847935 eller facebook.

Mvh Vanja Marie Søraas

Sted: 
Trondheim

hei! jeg er interessert i å finne en hybel/leilighet nær skolen (Patalavaca eller Arguineguin) for høsten 2019. Er det noen som vet om noen ledige? kan gjerne bo med flere.

Hilsen Vanja

Sted: 
gc argenigen

hei jeg lurer på om det er et sted som jeg kan bo til vg1 ?

Sted: 
Norge

Jeg lurer på om dere har alle disse fagene;
Matte R2
Fysikk1
Kroppsøving
Historie
Norsk
Valgfritt programfag (kjemi 1/biologi 1)
Teknologi og forskningslære

Ikke noe helt sikkert enda, men hvis dere har de så vurderer jeg og en kompis det.

Sted: 
bodø

hei, jeg og en venninne leter etter plass å bo etter jul for å gå siste året av vg3. Og lurte på om noen kunne tipse om boplass eller vet om en ledig plass, gjerne kontakt oss!

facebook: solveig bjune
tlf: 48272239

Sted: 
Lofoten

Hei!
Vi er to, kanskje tre, jenter på 18 som ser etter en plass å bo 1. semester. Vi er snille, pålitelige, og røyker ikke! Ta gjerne kontakt på Facebook eller på mitt tlf.nr. 48089028
Mvh. Victoria Aga

Leter etter leilighet til neste år, helst ikke for langt unna skolen. Sliter med å finne på nettet, noen som har noen linker eller vet om noen som leier ut? Helst max 900euro i måneden og 2 soverom.

Hei, jeg er en jente på 18 år som skal gå her skoleåret 18/19. Jeg har leid en leilighet med to soverom i Los Caideros og leter etter noen å bo med.

Om du er interessert kan du ta kontakt på enten facebook: Cecilie Øydvin, eller på mobil: +4790838971

Sted: 
Trondheim

Hei!
Jeg tenker å søke om skoleplass høst VG2, men trenger noen å bo sammen med. Hvis du er interessert, kontakt meg på facebook: Elise Skjæveland Utseth

Sted: 
Norge

Jeg har gått yrkesfag vg1, er det da mulig å gå studiespesialiserende vg2 på GC?

Sted: 
Arguineguin

Hei igjen Maja

Så spennede at du er interressert i påbygg. Vi har, som du kanskje har lest, ikke godkjenning for dette. Det er likevel noen som veldig sterkt ønsker det du ønsker hvert år. Det finnes en løsning. Det er ett begrunnet omvalg til ren studiespesialiserende utdanningsprogram. Dersom du ønsker mer informsäsjon om dette, send en mail til meg på mailadresse jsandem@colegio.no, så sender jeg informasjon. Ha en riktig fin dag!

Mvh John Sandem/rådgiver 

Sted: 
Stjørdal

Hei! Vi er en familie på 4 som trenger et sted å bo fra midten av august når skolen starter. Vi vil gjerne bo et sted i nærheten av skolen og vi ønsker oss et trivelig rekkehus eller en leilighet med to eller tre soverom. Albert(10), Vilde(7), skal gå i 6. og 3. klasse Kjersti skal gå på spanskkurs og ta videreutdanning og Jan Erik skal pendle fram og tilbake til sin jobb i Nordsjøen. Vi kommer til å behandle leiligheten som om det var vår egen og være forsiktige med den, vi håper å finne et sted der det er et felles basseng og noen hyggelige naboer og en trivelig uteplass. Hvis noen ungdommer som trenger hybel har lyst til å bo hos en familie er vi også helt åpne for det, det hadde bare vært hyggelig. Ta gjerne kontakt med oss på e-post eller telefon Kjersti.arnes@no.ey.com, +4792099986.

Sted: 
Lofoten

Hei, vurderer å ta et skoleår i granca og trenger da noen å bo sammen med. Kontakt med på fb om interessert; Fredrikke Lincahusen Sørensen

Sted: 
Trondheim

Min datter har fått plass på skolen fra høsten 2018,hun er da 16 år.Er det garantert at det vil bli funnet en vertsfamilie til henne av skolen? Synes det er litt usikkert å takke ja til plassen hvis vi ikke er garantert et hjem for henne.

Sted: 
Arguineguin

Beklager veldig sent svar. Vi har vanligvis funnet vertsfamilie til alle so ønsker dette. Ta kontakt med Diana på postmottak@colegio.no Hun pleier å finne gode løsninger. Mvh John Sandem/rådgiver

Sted: 
Bodø

Hei!
Jeg har søkt første halvår VG3 skoleår 18/19, evt hele skoleåret, og trenger noen å bo med. Har tidligere gått 7. klasse på den norske skolen. Gjerne ta kontakt med meg på facebook, Johannes Dankertsen Petersen.

Hei!
Jeg lurte på hvilke karakterer som blir sett på i forkant av inntaket til skolen. Er det vitnemålet fra grunnskole, vg1 eller evt vg2 hvis jeg søker omvalg?

Sted: 
Arguineguin

Hei igjen Anonym

Vi må se på alle karakterutskriftene for gjennomført skolegang. Ved omvalg ser vi på de karakterene du skal videreføre til vitnemål for studiespesialisering. Vi har foreløpig ingen søkere vi har vært nødt til å bruke karakterer for å prioritere ved inntak. Det betyr at det er mulig å komme inn selv om du kanskje har et lavt "snitt" fra før.

Mvh John Sandem/rådgiver

Hei, eg har søkt 1vgs, her på Gran Canaria. Eg er ei jente på 15år, blir 16 år. Eg ønskjer og bu i lag med nokon. Kankje i ein hybel! Er det noen som vil bu i lag med meg? :-) Gjerne send meg ein mld på facebook! Emma Hilt Stoknes

Sted: 
Norge

Hei! Jeg skal søke på skolen, men hadde trengt noen å bo med. Jeg er 18 :)
Kontakt meg gjerne på Facebook, Emilie Ullern Braathen

Sted: 
norge

hei! jeg har funnet ut at jeg har veldig lyst til å gå vg2 på deres skole, men jeg lurer på om jeg kommer inn, fordi jeg går idrettslinjen med studiekompetanse. da har jeg ikke samf eller geografi. så vet ikke helt hvordan det skal gå. så er det fortsatt mulig å gå vg2 hos dere da?

Sted: 
Arguineguin

Det går fint! Du mangler geografi og samfunnsfag, som ren stud.spes tar i vg1. Du har minst ett programfag «for mye» slik at du kan ett mindre i vg2 hos oss! I dem timene legger vi geografi og samfunnsfag! Dette går med andre ord helt fint! Jeg gir forpliktende svar om dette i tilbud om skoleplass. Alle våre elever skal ha mulighet til å oppnå vitnemål, og da må fagene være riktige. Velkommen som søker, dersom du ønsker! Mvh John Sandem/rådgiver

 

 

 

Sted: 
Norge

Hei! Synes det høres veldig gøy ut å studere i utlandet. Å denne skolen høres veldig trygg ut, for alle snakker Norsk å det er små klasser, men jeg lurer på hvilke linjer dere har, jeg hadde tenkt å gå på helse og oppvekst

Sted: 
Arguineguin

Hei igjen Frida.

Vi har desverre ikke yrkesfag med helse og oppvekst. Vi har grunnskole og studiespesialiserende utdanningsprogram. Her satser vi spesielt på to områder. Det er:

  • Fordypning i realfagene biologi, kjemi, fysikk, matematikk R1/R2
  • Og vi har studiespesialisering med reiseliv og språk der vi har laget en fagkombinasjon som gir både studiekompetanse og en praksisnær utdanning mot reiselivsnæringen.

Mvh John SandemRådgiver

Sted: 
Kristiansand

Hei! Jeg vurderer strekt å gå vg2 på den norske skolen, og lurer på om det er noen å bo med. Gjerne ta kontakt på facebook (Marlin Tendvall)

Sted: 
Arguineguin

Hei igjen Benedicte.

Det er fullt mulig for oss! I år var det fire elever som søkte skoleplass for kun 1.termin, og reiste hjem til Norge i 2.termin. Pass på at du får samme valgfrie programfag på begge skoler. Send gjerne en mail til meg dersom du har konkrete spørsmål.

Hilsen John Sandem/rådgiver/ jsandem@colegio.no

Sted: 
Bergen

Hei, jeg finner ingen info om pris. Hva koster det å gå VG3 på denne skolen? Det gjelder en på 25 år som har fullført videregående i utlandet, men for å få godkjent dette i Norge må han ta VG3 på en Norsk skole.

Sted: 
Arguineguin

Hei igjen Ludmila

Du finner prisen her: http://www.colegio.no/om-skolen/priser-0 Dette er prisen for inneværende skoleår. Det vil komme oppdaterte priser for neste skoleår så fort de er klare. Det vil ikke være stor variasjon.

Likevel må jeg beklage, men en elev på 25 år vil ikke få plass på vår skole. De må ha sin treårsrett i behold. Den utløper det skoleåret man fyller 24 år. Beklager!

Mvh John Sandem/rådgiver

Hei igjen Charlotte

Beklager sent svar på gjesteboka. Vi pleier alltid å ha litt lang juleferie.

Vi åpner søkerportalen omtrent 15.januar. Velkommen som søker!

Hilsen John Sandem/rådgiver

Hei! Er det en mulighet å ta fag hos dere etter man har gått to år på yrkesfag? Har ikke brukt opp ungdomsretten min det siste året, men lurer på om det er mulighet å få generell studiekompetanse selv om dere ikke har påbygg?

Hei igjen Marina

Så spennede at du er interressert i påbygg. Vi har, som du kanskje har lest, ikke godkjenning for dette. Det er likevel noen som veldig sterkt ønsker det du ønsker hvert år. Det finnes en løsning. Det er ett begrunnet omvalg til ren studiespesialiserende utdanningsprogram. Da finnes det muligheter, men krever hardt arbeid. Dersom du ønsker mer informsäsjon om dette, send en mail til meg på mailadresse jsandem@colegio.no

Mvh John Sandem/rådgiver 

Sted: 
Trondheim

Hei, jeg er snart ferdig med lærling tiden min som tømrer å ønsker å ta påbygg hos dere etter endt fagbrev. Hvordan er det med å finne plass å bo? Skal sies at jeg har en stor hund å om jeg skal ned for å gå skole må han være med..

Sted: 
Arguineguin

Hei Julie.

Jeg beklager, vi kan ikke hjelpe deg. Du har brukt opp din treårsrett i og med at du snart er ferdig som lærling. Noen elever gjør omvalg fra yrkesfag til studiespesialiserende utdanningsprogram etter vg1 eller vg2 yrkesfag. Dette omvalget kan i enkelte tilfeller godkjennes av myndighetene.

Vi har ikke påbygg som tilbud ved vår skole. 

Mvh John Sandem/rådgiver

Sted: 
Sandnes

Jeg har lyst å flytte ned 2. termin dette skoleåret, altså fra januar 2018. Send gjerne mld hvis du kunne tenkt deg å dele rom/leilighet eller evt vurderer å flytte ned også :)

kontakt meg på facebook (astrid anfindsen) eller mail astrid.anfindsen@hotmail.com

Sted: 
Arguineguin

Hei Astrid

Beklager at vi ikke har godkjent ditt innlegg før nå! Håper du får noen interesserte. Jeg skal oppfordre nye søkere til å sjekke gjesteboka vår for å dele bosted. Dersom du ikke har søkt skoleplass kan du gjøre dette her: https://gc.iskole.net/soker 

Mvh John Sandem/rådgiver

Sider

Skriv ny kommentar

Her kan du skrive sted og/eller land

Plain text

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
CAPTCHA
Dette spørsmålet er her for å sile ut maskiner som sender spam automatisk.
Image CAPTCHA
Sett inn tegnene som vises i bildet.