Gjestebok

Dette er vår gjestebok. Her er du velkommen til å legge igjen en hilsen til oss eller til å finne en å dele leilighet/hybel med. Du finner skjema nederst på denne siden. 

Trenger du svar på noe angående din søknad til skolen eller til noe som er fagrelatert, kan du også sende en mail til vår rådgiver. Andre spørsmål kan også sendes til oss på mail.

Ditt innlegg vil bli synlig i gjesteboken når vi har sjekket og godkjent det.  Vi forbeholder oss retten til å endre lengden, slette- eller å ikke publisere innlegg.

Informasjon om personvern og cookies knyttet til gjesteboken finner du her.

(Innlegg fra vår gamle gjestebok er dessverre ikke blitt med. Vi skal se om vi får overført noen flere.)

Kommentarer

Hei. Jeg er 16 år og vurderer veldig å flytte ned til Spania å gå VG2 der. Leter etter noen å evt bo sammen med. Gjerne ta kontakt hvis du er interessert i å bo med meg, eller hvis du skal gå VG2 der.

Tlf: 90722580
Snap: malinhvold

Sted
Bryne

Hei jeg er en jente på 16 år, fyller 17 i august og skal ta vg2 i Gran Canaria. Leter derfor etter noen å bo med, ta gjerne kontakt hvis du ønsker å bo med meg.

tlf: 90263255

Sted
kyrksæterøra

Hei,
Vi er en familie fra Ålesund. Vi har 3 barn som snart fyller 1 år, 7 år og 10 år. Vi ønsker å finne en fin leilighet eller passende bolig med 3 soverom. Gjerne i nærheten av skolen. Men vi kjøper oss bil, så ikke et must. Vi er i området 25.03 og to uker og går gjerne på en visning eller flere.
Send gjerne melding på siljegodo@hotmail.com om du har noe aktuelt til oss.

Hilsen Silje m/familie

Sted
Ålesund

Hei hei,
Vi er på leting etter leilighet til 2 jenter (blir 17 år i år) som skal gå VG2 på skolen.
Har du tips til ledig leilighet dette skoleåret eller kanskje du har en som du vil leie ut? Da blir jeg glad om du tar kontakt!
Helst med gangavstand til skolen.

Kontakt meg på tlf 92473733 eller mail mirhis@icloud.com

Hei! Jeg er en jente som er 16år gammel, blir 17 i august. Jeg har tenkt å gå 2.vgs, 1. termin, evt 2, termin også på Colegio Noruego og ønsker en romkamerat.

Jeg er også på leting etter en fin hybel/leilighet for en rimelig pris. Gjerne si ifra om du har noen tips eller vet om noen som leier ut.
Gjerne send meg en melding på +47 960 43 477.

Hei! Jeg er en jente som skal gå 2vgs her. Jeg vil gjerne ha en å bo med, har sett på noen leiligheter i nærheten av skolen. Gjerne ta kontakt på tlf 97115906 ved interesse, så kan vi bli bedre kjent!

Sted
Tønsberg

Hei, jeg har veldig lyst å gå 3 året på gran canaria. Jeg er usikker på hvordan det blir med programfag osv. Er det mulig å ta tysk 3?

Sted
Bodø

Hei. Min datter skal etter planen starte på skolen i slutten på september, og vi blir der nede i ca 2 mnd. I den forbindelse ønsker vi å komme i kontakt med andre så vi ikke blir "ensomme" der nede. (Er kun meg 47 år og min datter på 6 år som drar ned ) Kanskje er det andre i samme situasjon?

Sted
ålesund

Hei, vi er en fin famile på 2 voksne og 3 barn i alder 13-17 som er interessert i å langtidsleie fra høsten av. Ønsker oss et fint sted med plass til oss alle, det er videre mulig at vår 18-årige datter ønsker å følge med, i så fall blir vi altså 6 personer. Helst da ikke så langt unna skolen. Send gjerne epost til jason@businessclass.com. Takk...

Sted
Oslo

Hei! Jeg og en venninne har tenkt til å dra ned til Granca skoleåret 2023/2024 og vi vil gjerne ha en til jente vi kan bo med! Begge er 06 og skal gå studiespess. Hvis du er interessert, gjerne ta kontakt med meg på 95010292 <3

Sted
Oslo

Hei,
Vi er en rolig familie på fire, med ungdommer på 17 og 20 år, som vurderer Gran Canaria skoleåret 23/24.
Vi ønsker å bo i et rolig nabolag, med minimum 3 soverom. Gjerne i nærheten skolen/der andre studenter bor.
Kjenner du til en leilighet/hus til leie (eller evt. salg) fra juli/august, ta kontakt! 🤩

Hei!
Jeg heter Ea Alvestad. Jeg er født i 2005, og går 2 vgs. Jeg har veldig lyst å ta 3 vgs, 1 termin, evt 2 termin også i Colegio Noruego. Jeg gikk 9.klasse der, og synes det var en så bra opplevelse og har lyst tilbake. Jeg har allerede bodd på hybel 2 år, noe som gjør at jeg har god erfaring med å bo med andre (ryddig, tar hensyn, osv).

Jeg er veldig utadvendt å lett å bli kjent med. Liker å være aktiv, finne på ting, spontane ideer og lignende. Jeg leter etter en person å bo med. Jeg er også på leit etter en fin leilighet/hybel som ikke er alt for dyr, ligger sentralt og er i fin stand.

Gjerne send meg en melding +4795004206 om du er interessert eller har noen tips!
Eller send en mail på eaalvestad05@gmail.com

- Ea Alvestad

Sted
Måløy/Sandane

Hei, jeg er en jente på 16år som vurdere å gå 2. året på Gran Canaria. Jeg ønsker å komme i kontakt med andre som også skal/vurderer dette. Ta gjerne kontakt med meg på tlf 91670560. Hilsen Nelly

Sted
GRIMSTAD

Hei, jeg er en 16 år (06) gammel jente som har planer om å gå vg2 på den norske skolen. Jeg leter etter leilighet , men ønsker å bo sammen med noen.
ta kontakt på 976 36 724 hvis du også er på leting etter noen å dele leilighet med!

Sted
Øksnes kommune

Leter etter en romkamerat som kan dele rom med en jente som går andre året på vgs. Det bor også en annen jente i samme leilighet på et annet rom. Kan flytte inn når som helst, men må flytte ut 1. juli da leien går ut da. Kontakt meg på 96913260 hvis du er interessert.

Hei, jeg er en jente på 16 år (06 så fyller 17 i år) som tenker å ta vg2 på den norske skolen i Gran Canaria. Jeg har tenkt å ta realfagene der og er avhengig av å få det for å ta året der, jeg har nå søkt men får ikke vite før ut i mars om jeg får ha realfagene der. Jeg kunne gjerne ha tenkt meg å bo sammen med noen om dette skoleåret skulle ta plass :)
tlf nr 90263255

Sted
kyrksæterøra

hei,
vi er to jenter som ønsker å gå på den norske skolen i gran Canaria.
vi leter etter en leilighet vi kan leie fra midten av august til slutten av juni (2023/2024).
ene blir 18 nå til august og andre jenta blir 17 til desember.
vi leter etter leilighet gjerne nærme skolen.
ta gjerne kontakt på 46663226

Sted
sandefjord

Hei. Datteren min på 17 skal gå et skoleår eller tre på skolen her, og vi er på utkikk etter en leilighet å leie for oss to. Kontakt meg gjerne på 91190320. Mvh Siri Ringereide.

Hei, jeg er en 16 år gammel jente som ønsker å ta 2 året på denne skolen. jeg har funnet en superfin leilighet som ligger nærme både stranden, butikken og skolen. jeg ønsker noen å bo med.
For mer informasjon send gjerne en melding til 45840577.

hei,
vi er to jenter som ønsker å gå på den norske skolen i gran Canaria.
vi leter etter en leilighet vi kan leie fra midten av august til slutten av juni (2023/2024).
ene blir 18 nå til august og andre jenta blir 17 til desember.
vi leter etter leilighet gjerne nærme skolen.

Sted
sandefjord

Har en to-sov leilighet i Loma Dos til leie fra juli/august.
Den ligger i et "norsk" anlegg med 8 leiligheter, fullt innredet, med fiber internett. Anlegget fremstår som nytt, selv om det er ca 7 år gammelt. Ta kontakt på tlf 90889543 ved interesse, da svarfunksjonen på denne siden ikke ser ut til å virke.

Sted
Loma Dos

Hei,
Vi er to jenter som ønsker å gå på norske skolen i gran canaria i skoleåret 2023/2024.
Hun ene blir 17 år i desember og hun andre blir 18år i august.
Vi leter etter en leilighet for 2 personer som kan leie fra august 2023 til 1.juli 2024. Gjerne nærme skolen.

Sted
Sandefjord

Ledig leilighet fra 1. februar for langtidsleie i Los Caideros. (Også ledig skoleåret 2023/2024)
Fullt møblert og med alt man trenger av kjøkkenutstyr. Oppusset i 2019/2020 og alt av møbler/inventar er nytt. Gode senger.
Smarttv med chromecast .
Inngang direkte fra gateplan , så dessverre ingen terrasse/uteplass. Men kort vei til anfistranda .
2 soverom . Pris 9000 kr pr måned ink internett og strøm (inntil 50€)
Ved interesse ta kontakt:
E-post : linda.almskaar@gmail.com
Facebook/Messenger: Linda Almskår Almvik

Sted
Los Caideros

Vi har en datter på 17 år som ønsker å ta 2. klasse på videregående ved den norske skolen på Gran Canaria. Hun trenger et sted å bo fra august. Er det noen som vet om et rom til leie, eller kjenner noen som har lyst å dele bopæl?

Sted
Kristiansand
Permanent lenke

Som svar på av Nina Nordahl (ikke bekreftet)

Hei! jeg er ei jente på 16 (blir 17 i juni) fra kristiansand som også vurderer å begynne på denne skolen og trenger noen å bo med.

Permanent lenke

Som svar på av Emma Augland (ikke bekreftet)

Hei, jeg har funnet en super fin leilighet med 2 soverom som jeg gjerne kunne tenke meg å dele med noen. Leiligheten ligger nær både butikk, stranden og skolen.
Jeg er 16år fra bergen og øsnker å gå Vg2 på denne skolen.
om du ønsker mer informasjon send gjerne en melding til 45840577

Permanent lenke

Som svar på av Nina Nordahl (ikke bekreftet)

Hei Nina! Vurderer selv strekt å gå andre året på videregående ved den norske skolen Grand Canaria, og er interessert i en bopæl. Gjerne kontakt meg 99570872, om dere ikke allerede har fikset det.

Sted
Egersund

hei,
vi er 3 jenter som ønsker leilighet til skole året 2023/2024.
en som blir 17, og to som blir 18 år.
vi ønsker en leilighet nær skolen og en leilighet på rundt 10 000kr i mnd.

Sted
sandefjord

Hei
Søker trygge boforhold under skoleåret 23/24
En jente som fylte 16 nå i desember og en jente på 17 som fyller 18 i august. Noen som har tips til oss?
De ønsker å bo alene, men vil gjerne komme i kontakt med vertsfamilier e.l
Eller fastboende nordmenn som kan være "den trygge voksne i nærheten"

Sted
Sandefjord

Heisann,

Vi er en familie på 4 som skal være på GranCanaria i 3,5 måned, og hadde tenkt å leie en familiebil. Noen som har noen tips til hvor man kan finne gode dealer?

Mvh,
Henrik

Hei.
Datteren min på 16 ønsker å gå et år på videregående skole på Gran Canaria, og vi er i den forbindelse på utkikk etter noe å leie for oss to og en katt fom skolestart høsten 2023.

Mvh Siri Ringereide.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Automatisk linjeskift.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.