Gjestebok

Dette er vår gjestebok. Her er du velkommen til å legge igjen en hilsen til oss eller til å finne en å dele leilighet/hybel med. Du finner skjema nederst på denne siden. 

Trenger du svar på noe angående din søknad til skolen eller til noe som er fagrelatert, kan du også sende en mail til vår rådgiver. Andre spørsmål kan også sendes til oss på mail.

Ditt innlegg vil bli synlig i gjesteboken når vi har sjekket og godkjent det.  Vi forbeholder oss retten til å endre lengden, slette- eller å ikke publisere innlegg.

Informasjon om personvern og cookies knyttet til gjesteboken finner du her.

(Innlegg fra vår gamle gjestebok er dessverre ikke blitt med. Vi skal se om vi får overført noen flere.)

Kommentarer

Hei, jeg er en jente på 16 som vurderer å gå vg2 på denne skolen i gran canaria jeg leter derfor etter en eller to å bo sammen med. Jeg skal gå skole året 24/25.jeg lurer også på om noen av dere har tips til meg. Å hvordan er det med priser på leilighet, mat osv. Også har jeg et litt vanskelig og stort spm, hvor mye bør jeg spare opp får å få et bra opphold.jeg får 5 000 i måned av lånekassa og får dekt skole pengene.
Hvis du har tips eller vurderer selv å dra ta send meg gjerne en melding
Tlf nr:95275024

Sted
Fauske

Hei, jeg er en snart 18 år gammel jente som skal gå vg3 på den norske skolen på gran canaria. Jeg sliter med å finne leilighet da det meste er leid ut. Både 1 og 2 roms leilighet går fint, gjerne under 1000 euro inkl vann og strøm i nærheten av den norske skolen. Hvis du kjenner noen som leier ut eller vet om en leilighet gjerne ta kontakt på 95551200 eller mail emiliekmidt@outlook.com Evt hvis noen fler skal gå der nede og har et ledig rom gjerne ta kontakt! <3

Sted
Bodø

Hei!
Jeg skal begynne på vg2 til høsten, og leter etter en leilighet eller eventuelt noen å bo sammen med i nærheten av skolen. Jeg heter Andrine Sletbakk og er fra Trondheim. Hvis noen er interessert kan de gjerne kontakte meg på tlf: 40381460.

Sted
Trondheim

Hei, jeg er en jente på 16 år som går i 10. klasse akkurat nå. Jeg vurderer å gå VG 2 på denne skolen, dette vil si skole året 24/25. jeg ønsker gjerne tips på priser, leiligheter å generelt ting jeg bør være ops på.
Jeg lurer også på hvor mye jeg bør ca spare opp får å få et bra opphold. Jeg får ca 5000 kr i månden av låne kassen siden jeg bor borte fra foreldrene mine, jeg får også dekt skole pengene. Så spm er egt hva ligger mat prisene på hva koster leiligheter, er 5000 nok?
Hvis det er noen født i 2008/2007/2006 som også vurderer men trenger noen å bo med, legg meg gjerne til på snapp så kan vi prate litt:)

Snap:malin.sig

Hei. Vi flytter til GC nu i Juli 23. Vår gutt på 14 år skal begynne på skolen i 10 klasse. Han skal også gå hele videregående. Er det noen her som blir på øya nu i sommer, og har ungdommer på samme alder så de kan møtes i ferien og gjøre noe gøy i lag? Vi kommer med ferga fra Huelva d.9 Juli 23. Vi skal bo i Puerto Rico. Mvh Rafael Jensen med familie.

Sted
Puerto Rico

Jeg skal begynne på VG3 i august og trenger et sted å bo i nærheten av skolen. Det kan enten være en hybel/leilighet alene, eller eventuelt dele en leilighet sammen med ei annen. Jeg er ei ordentlig jente som blir 18 år om et par uker. Håper noen kan hjelpe meg. Ta kontakt på epost adalhelset@gmail.com

Mvh
Ada.

Sted
Molde

Buenos días, somos una familia que alquilamos nuestro Bungalow con piscina, gimnasio y sauna al lado del campo de golf y pistas de tenis de Maspalomas.
Ideal para parejas y jubilados que deseen pasar la temporada de octubre a Marzo, aunque nos podemos adaptar a fechas. Les facilitamos algunas fotos en el siguiente enlace.
https://www.airbnb.es/manage-your-space/812758220679549372/details
Para mas información pueden ponerse en contacto conmigo a través del propio enlace de AirBnB, número de teléfono o correo electrónico , soy el propietario y mi nombre es Nico Camejo.
Muchas Gracias.
Teléfono: +0034 650409472
email: nicocamejo@gmail.com

Sted
Playa de Arinaga, Agüimes.

Hei! Vi har en fjerdeklassing som starter nå i august. Siden vi også har barnehagebarn, og norsk barnehage ikke er åpen lengre, lurer vi på om noen har tips til en trygg og god barnehage som er internasjonal, eller muligens spansk med noen andre norske barn så overgangen kan være enklest mulig for vårt barn?

Sted
Melhus

Heisann! Vi er en liten familie som flytter til Arguineguin nå i juli. Vår datter skal begynne i 7. klasse på den norske skolen. Vi er veldig spent og vi er på utkikk etter både et sted å bo samt muligheten for at jeg skal kunne få meg en jobb. (Robert har jobb) Jeg er utdannet barne og ungdomsarbeider, har jobbet mange år i barnehage. De siste årene har jeg jobbet som miljøarbeider i et bofellesskap med autister som har hørsel og synsnedsettelse. Samt div andre tilleggsdiagnoser.
Vi er veldig takknemlig for alle tips og råd som kan være til hjelp eller om dere bare ønsker å bli kjent! Vi gleder oss😊❤️ Mvh Bente Brendefur Robert Hansen og Silja Anie🤩🥰

Mail: bentebrendefur@hotmail.com
Tlf: +47 400 65 156

Sted
Bergen

Heisann, vi sliter med å finne bolig til høsten nærme skolen (familie på 4 personer). Alle sier de vil kun leie ut for 6 mnd om gangen. Vi får ikke napp noe sted. Er det noen her som kjenner noen eller vet av noe de vil tipse oss om? Setter stor pris på all hjelp. 🙏❤️
Alt godt!
Epost: gryep79@gmail.com
Mob +4799407734
Mvh Gry og Steinar

Sted
Fredrikstad

1 voksen og 1 ungdom er klar for gran canaria og 1 skoleår fra August 2023. Søker leilighet med 2 soverom, fortrinnsvis nær den norske skolen. Telefon er ;91343953.

Sted
Ørnes

Hei! Jeg og mine to døtre har lyst og flytte til spania i 2024
Men er avhengig av noen som kan veilede meg gjennom prosessen.
Lurer også på om det finnes jobber for meg, som jeg kan ta mens barna er i skole og barnehage. Ta gjerne kontakt, det hadde gledet meg. Lisamariandersen@hotmail.no

Sted
Mo i Rana

Hei! vi er en familie på 5 som ønsker å leie fortrinnsvis enebolig, men er også interessert i leilighet. Minimumskrav er sentral beliggenhet ift. skole og minimum 3 soverom. Vi er tidlig ute - så ønsket leieforhold starter juni 2026 og med 1 års varighet. Ta kontakt på mail: Jonathan@steinsoy.no om dere vet om noen eller kan leie ut selv.

Hei. Vi er to voksne, med tre barn som skal begynne i 1-4 klasse på den norske skolen. Trenger et fint bosted fra 1 august 23 til 1 juli 24. Ønskelig med minst 3 soverom, balkong, gjerne tilknyttet oppvarmet basseng. Ta gjerne kontakt på mail eller tlf +47 48042474.
Mvh Sjur

Hei. Jeg er 16 år og vurderer veldig å flytte ned til Spania å gå VG2 der. Leter etter noen å evt bo sammen med. Gjerne ta kontakt hvis du er interessert i å bo med meg, eller hvis du skal gå VG2 der.

Tlf: 90722580
Snap: malinhvold

Sted
Bryne

Hei jeg er en jente på 16 år, fyller 17 i august og skal ta vg2 i Gran Canaria. Leter derfor etter noen å bo med, ta gjerne kontakt hvis du ønsker å bo med meg.

tlf: 90263255

Sted
kyrksæterøra

Hei,
Vi er en familie fra Ålesund. Vi har 3 barn som snart fyller 1 år, 7 år og 10 år. Vi ønsker å finne en fin leilighet eller passende bolig med 3 soverom. Gjerne i nærheten av skolen. Men vi kjøper oss bil, så ikke et must. Vi er i området 25.03 og to uker og går gjerne på en visning eller flere.
Send gjerne melding på siljegodo@hotmail.com om du har noe aktuelt til oss.

Hilsen Silje m/familie

Sted
Ålesund

Hei hei,
Vi er på leting etter leilighet til 2 jenter (blir 17 år i år) som skal gå VG2 på skolen.
Har du tips til ledig leilighet dette skoleåret eller kanskje du har en som du vil leie ut? Da blir jeg glad om du tar kontakt!
Helst med gangavstand til skolen.

Kontakt meg på tlf 92473733 eller mail mirhis@icloud.com

Hei! Jeg er en jente som er 16år gammel, blir 17 i august. Jeg har tenkt å gå 2.vgs, 1. termin, evt 2, termin også på Colegio Noruego og ønsker en romkamerat.

Jeg er også på leting etter en fin hybel/leilighet for en rimelig pris. Gjerne si ifra om du har noen tips eller vet om noen som leier ut.
Gjerne send meg en melding på +47 960 43 477.

Hei! Jeg er en jente som skal gå 2vgs her. Jeg vil gjerne ha en å bo med, har sett på noen leiligheter i nærheten av skolen. Gjerne ta kontakt på tlf 97115906 ved interesse, så kan vi bli bedre kjent!

Sted
Tønsberg

Hei, jeg har veldig lyst å gå 3 året på gran canaria. Jeg er usikker på hvordan det blir med programfag osv. Er det mulig å ta tysk 3?

Sted
Bodø

Hei. Min datter skal etter planen starte på skolen i slutten på september, og vi blir der nede i ca 2 mnd. I den forbindelse ønsker vi å komme i kontakt med andre så vi ikke blir "ensomme" der nede. (Er kun meg 47 år og min datter på 6 år som drar ned ) Kanskje er det andre i samme situasjon?

Sted
ålesund

Hei, vi er en fin famile på 2 voksne og 3 barn i alder 13-17 som er interessert i å langtidsleie fra høsten av. Ønsker oss et fint sted med plass til oss alle, det er videre mulig at vår 18-årige datter ønsker å følge med, i så fall blir vi altså 6 personer. Helst da ikke så langt unna skolen. Send gjerne epost til jason@businessclass.com. Takk...

Sted
Oslo

Hei! Jeg og en venninne har tenkt til å dra ned til Granca skoleåret 2023/2024 og vi vil gjerne ha en til jente vi kan bo med! Begge er 06 og skal gå studiespess. Hvis du er interessert, gjerne ta kontakt med meg på 95010292 <3

Sted
Oslo

Hei,
Vi er en rolig familie på fire, med ungdommer på 17 og 20 år, som vurderer Gran Canaria skoleåret 23/24.
Vi ønsker å bo i et rolig nabolag, med minimum 3 soverom. Gjerne i nærheten skolen/der andre studenter bor.
Kjenner du til en leilighet/hus til leie (eller evt. salg) fra juli/august, ta kontakt! 🤩

Hei!
Jeg heter Ea Alvestad. Jeg er født i 2005, og går 2 vgs. Jeg har veldig lyst å ta 3 vgs, 1 termin, evt 2 termin også i Colegio Noruego. Jeg gikk 9.klasse der, og synes det var en så bra opplevelse og har lyst tilbake. Jeg har allerede bodd på hybel 2 år, noe som gjør at jeg har god erfaring med å bo med andre (ryddig, tar hensyn, osv).

Jeg er veldig utadvendt å lett å bli kjent med. Liker å være aktiv, finne på ting, spontane ideer og lignende. Jeg leter etter en person å bo med. Jeg er også på leit etter en fin leilighet/hybel som ikke er alt for dyr, ligger sentralt og er i fin stand.

Gjerne send meg en melding +4795004206 om du er interessert eller har noen tips!
Eller send en mail på eaalvestad05@gmail.com

- Ea Alvestad

Sted
Måløy/Sandane

Hei, jeg er en jente på 16år som vurdere å gå 2. året på Gran Canaria. Jeg ønsker å komme i kontakt med andre som også skal/vurderer dette. Ta gjerne kontakt med meg på tlf 91670560. Hilsen Nelly

Sted
GRIMSTAD

Hei, jeg er en 16 år (06) gammel jente som har planer om å gå vg2 på den norske skolen. Jeg leter etter leilighet , men ønsker å bo sammen med noen.
ta kontakt på 976 36 724 hvis du også er på leting etter noen å dele leilighet med!

Sted
Øksnes kommune

Leter etter en romkamerat som kan dele rom med en jente som går andre året på vgs. Det bor også en annen jente i samme leilighet på et annet rom. Kan flytte inn når som helst, men må flytte ut 1. juli da leien går ut da. Kontakt meg på 96913260 hvis du er interessert.

Hei, jeg er en jente på 16 år (06 så fyller 17 i år) som tenker å ta vg2 på den norske skolen i Gran Canaria. Jeg har tenkt å ta realfagene der og er avhengig av å få det for å ta året der, jeg har nå søkt men får ikke vite før ut i mars om jeg får ha realfagene der. Jeg kunne gjerne ha tenkt meg å bo sammen med noen om dette skoleåret skulle ta plass :)
tlf nr 90263255

Sted
kyrksæterøra

hei,
vi er to jenter som ønsker å gå på den norske skolen i gran Canaria.
vi leter etter en leilighet vi kan leie fra midten av august til slutten av juni (2023/2024).
ene blir 18 nå til august og andre jenta blir 17 til desember.
vi leter etter leilighet gjerne nærme skolen.
ta gjerne kontakt på 46663226

Sted
sandefjord

Hei. Datteren min på 17 skal gå et skoleår eller tre på skolen her, og vi er på utkikk etter en leilighet å leie for oss to. Kontakt meg gjerne på 91190320. Mvh Siri Ringereide.

Hei, jeg er en 16 år gammel jente som ønsker å ta 2 året på denne skolen. jeg har funnet en superfin leilighet som ligger nærme både stranden, butikken og skolen. jeg ønsker noen å bo med.
For mer informasjon send gjerne en melding til 45840577.

hei,
vi er to jenter som ønsker å gå på den norske skolen i gran Canaria.
vi leter etter en leilighet vi kan leie fra midten av august til slutten av juni (2023/2024).
ene blir 18 nå til august og andre jenta blir 17 til desember.
vi leter etter leilighet gjerne nærme skolen.

Sted
sandefjord

Har en to-sov leilighet i Loma Dos til leie fra juli/august.
Den ligger i et "norsk" anlegg med 8 leiligheter, fullt innredet, med fiber internett. Anlegget fremstår som nytt, selv om det er ca 7 år gammelt. Ta kontakt på tlf 90889543 ved interesse, da svarfunksjonen på denne siden ikke ser ut til å virke.

Sted
Loma Dos

Hei,
Vi er to jenter som ønsker å gå på norske skolen i gran canaria i skoleåret 2023/2024.
Hun ene blir 17 år i desember og hun andre blir 18år i august.
Vi leter etter en leilighet for 2 personer som kan leie fra august 2023 til 1.juli 2024. Gjerne nærme skolen.

Sted
Sandefjord

Ledig leilighet fra 1. februar for langtidsleie i Los Caideros. (Også ledig skoleåret 2023/2024)
Fullt møblert og med alt man trenger av kjøkkenutstyr. Oppusset i 2019/2020 og alt av møbler/inventar er nytt. Gode senger.
Smarttv med chromecast .
Inngang direkte fra gateplan , så dessverre ingen terrasse/uteplass. Men kort vei til anfistranda .
2 soverom . Pris 9000 kr pr måned ink internett og strøm (inntil 50€)
Ved interesse ta kontakt:
E-post : linda.almskaar@gmail.com
Facebook/Messenger: Linda Almskår Almvik

Sted
Los Caideros

Vi har en datter på 17 år som ønsker å ta 2. klasse på videregående ved den norske skolen på Gran Canaria. Hun trenger et sted å bo fra august. Er det noen som vet om et rom til leie, eller kjenner noen som har lyst å dele bopæl?

Sted
Kristiansand
Permanent lenke

Som svar på av Nina Nordahl (ikke bekreftet)

Hei! jeg er ei jente på 16 (blir 17 i juni) fra kristiansand som også vurderer å begynne på denne skolen og trenger noen å bo med.

Permanent lenke

Som svar på av Emma Augland (ikke bekreftet)

Hei, jeg har funnet en super fin leilighet med 2 soverom som jeg gjerne kunne tenke meg å dele med noen. Leiligheten ligger nær både butikk, stranden og skolen.
Jeg er 16år fra bergen og øsnker å gå Vg2 på denne skolen.
om du ønsker mer informasjon send gjerne en melding til 45840577

Permanent lenke

Som svar på av Nina Nordahl (ikke bekreftet)

Hei Nina! Vurderer selv strekt å gå andre året på videregående ved den norske skolen Grand Canaria, og er interessert i en bopæl. Gjerne kontakt meg 99570872, om dere ikke allerede har fikset det.

Sted
Egersund

hei,
vi er 3 jenter som ønsker leilighet til skole året 2023/2024.
en som blir 17, og to som blir 18 år.
vi ønsker en leilighet nær skolen og en leilighet på rundt 10 000kr i mnd.

Sted
sandefjord

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Automatisk linjeskift.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.