God sommer!

Publisert: 29.06.2021

Takk til alle elever og foresatte for et hyggelig skoleår.

Tenk at vi kom oss gjennom uten smitteutbrudd og stenging.

Mail til postmottak@colegio.no blir besvart ukentlig i ferien.

Selv om vi får en stor økning i elevtallet kommende skoleår har vi fremdeles ledige skoleplasser på all trinn, og søkeportalen er åpen gjennom sommerferien.

Skolen åpner 16. august kl 9.00, og vi ønsker alle gamle og nye elever hjertelig velkommen da!

Stortingsvalg

Publisert: 29.06.2021

Skolen har mottatt stemmemateriell til stortingsvalget.

Dere kan ikke stemme på skolen, men dere kan hente nødvendig materiell i resepsjonen fra medio august.

12a Midlertidige særregler om inntak i friskoler høsten 2021

Publisert: 28.06.2021

Friskoler kan i skoleåret 2021-2022, uavhengig av fastsatt elevtall, ta inn følgende søkere uten rett til videregående opplæring:

a. Søkere som har vært avgangselever på Vg3 ved den aktuelle friskolen våren 2020 eller våren 2021 og som ikke har bestått ett eller flere fag

b. Søkere som tidligere har vært elever ved skolen og som var ferdig med læretiden våren 2020 eller våren 2021 og som ikke har oppnådd fag- og eller svennebrev

c. Søkere som er permitterte eller arbeidsledige.

Nysgjerrigperbronse

Vi vant bronse i nysgjerrigperkonkurransen

Publisert: 28.06.2021

Siste skoledag før sommerferien fikk 5. og 6. klasse udelt medaljer, t-skjorter, premie og diplom fra Nysgjerrigper.

Prosjektet de hadde jobbet med tidligere i vår var «Hvilken frukt eller grønnsak gir mest strøm?».

Pære var den frukten som ved elevenes målinger gav mest strøm.

Nysgjerrigpermetoden er en forskningsmetode elevene elsker å jobbe etter.

Årets forskningsprosjekt i 5. og 6. klasse endte på 3. plass i Nysgjerrigperkonkurransen.

Vi er veldig stolt over elevene våre som stadig markerer seg i den nasjonale konkurransen.

Skolen vår på Supernytt

Publisert: 20.04.2021

NRK har laget en sak om hvordan det er å gå på skole på Gran Canaria.

De fulgte Marie i 6. klasse en dag på skolen.

Se videoen under for å se hele reportasjen.

Forsatt noen ledige skoleplasser

Publisert: 11.03.2021

Vi er ferdige med hovedinntaket og det er fortsatt noen ledige skoleplasser.

Disse er det mulig å søke på via vår søkerportal: https://gc.iskole.net/soker

Husk å laste opp kopi av passet ditt (og karakterer fra tidligere skolegang, dersom du søker videregående skole).

Nysgjerrigperfilm

Publisert: 10.03.2021

5. og 6. klasse har forsket på frukt og strøm.

Visste du at du kan få strøm ut av epler, bananer, tomater, ja alle frukter og grønnsaker.

Vi har forsket på hvilken frukt eller grønnsak som gir mest strøm.

Se den spennende filmen under for å finne svaret.