Reiselivsmesse

Publisert: 16.01.2020

Reiseliv og Språk hadde nylig en lokal reiselivsmesse med informasjon fra mange land og steder.

De besøkene troppet opp i stort antall og hadde mange interessante spørsmål til elevene.

Utstillerne overbeviste publikum om at deres destinasjon burde bli neste stoppested.

God tur!

Fagdag i Spansk

Publisert: 20.11.2019

Videregående har fagdag i Spansk, med spanske rytmer og instruktører.

Den årlige høstfesten

Publisert: 20.11.2019

27 oktober, arrangerte FAU den tradisjonelle høstfesten på skolen.

Festen var samlingspunkt for en rekke opptredener fra elevene på alle klassetrinn.

Festen var en stor suksess godt hjulpet av den varme ettermiddagssolen, koselig pyntete bord og god og festlig stemning. I tillegg var det arrangert tombola med flotte premier til vinnerne, og det var lang kø i håp om å vinne disse flotte premiene.

Det ble satt opp ett imponerende stort kakebord, og det ble servert kaffe og pølser med brød.

Tilbake i tid og Escape Room

Publisert: 20.11.2019

VG2 hadde tirsdag en tur for å finne ut hvordan urinnvånerne på Gran Canaria levde (Mundo Aborigen).

Underveis løste de oppgaver innenfor historie og spansk.

Til slutt på dagen var målet å jobbe sammen for å slippe ut av et «Escape Room».

De måtte løse forskjellige oppgaver, blant annet for å slippe ut av «fengselet».

Det var med stor iver og godt samarbeid at de klarte å komme seg ut før timen hadde gått.

Rosa sløyfe-aksjonen

Publisert: 19.11.2019

Elever og lærere fra DNS Gran Canaria støtter Rosa sløyfe-aksjonen og kler seg i rosa

Direktør i Innovasjon Norge besøker Colegio Noruego

Publisert: 23.10.2019

På mandag hadde programfagsklassene i Reiseliv og Språk besøk av Norges øverste sjef for reiseliv.

Bente Bratland Holm er Innovasjon Norges energiske reiselivsdirektør.

Hun fortalte om de nyeste trendene innenfor reiseliv i Norge og svarte ivrig på spørsmålene fra elevene.