Fjelltur

Publisert: 24.06.2019

Torsdag forrige uke fikk ungdomsskoleelevene opp pulsen med en flott fjelltur.

På bildet ser vi en fornøyd gjeng ved 'korset'.

Etterpå trakk vi ned på Patalavacastranda og tok et velfortjent bad i store deilige surfebølger

Tur til Las Palmas

Publisert: 24.06.2019

Fredag 14.juni var hele grunnskolen på tur til Las Palmas.

Det ble både tid til surfing for ungdomsskoleelevene, samt tur på teknisk museum for alle trinn.

En flott avslutningstur etter et fint skoleår!

Her er bilder av tøffe ungdommer i bølgene på surfeskole i Las Palmas

Gave til Krokodilleparken

Publisert: 24.06.2019

5. og 6. klasse var så flinke å vinne sølv i årets nysgjerrigperkonkurranse.

Premien klassen fikk var 10 000kr. Disse pengene har klassen brukt på to flotte turer hvor fokuset har vært dyreriket.

Palmitos park og krokodilleparken ble besøkt. I Krokodilleparken har elevene fått høre om alle dyrene der som har blitt reddet fra ulike situasjoner rundt om på øya.

Elevene ble inspirert og valgte å donere 100euro til parken. «Dyrene der trenger pengene mer enn oss» sa en av elevene da det ble diskutert i klassen hva de skulle bruke de siste 100 euroene på.

God sommerferie!

Publisert: 24.06.2019

Vi vil med dette takke alle så masse for året som har gått, og ønske dere en riktig god sommer.

Her er noen bilder fra årets siste skoledag ved Den Norske Skole Gran Canaria. Som vanlig blir dette gjort ved felles skolefrokost for 1.-13.trinn, så er det litt tid felle i klassene, og deretter høytidelig vitnemålsutdeling!

Riktig god ferie alle sammen!

Søppelplukking istedenfor skolestreik

Publisert: 17.06.2019

VG2 elevene ved Colegio Noruego har brukt fredagen til å plukke søppel i naturen.

De har hatt mye om utfordringene som plastikk skaper i verden, spesielt i faget «Politikk og menneskerettigheter». Derfor var det stor stemning for å bruke en fredag til å plukke søppel.

VG3 elevene i klassen skulle også være med, men ble forhindret på grunn av avsluttende eksamen. De flinkeste elevene ble premiert basert på hvor mye de plukket og hvor skadelig det var for miljøet.

Til slutt koste alle seg med pizza, chips og brus.

Stillingsutlysning

Publisert: 13.06.2019

Den Norske Skole Gran Canaria er godkjent ifølge friskoleloven som norsk grunnskole og som norsk videregående skole, studiespesialiserende, med rett til statstilskudd. Skolen, som også går under navnet Colegio Noruego, har et ganske stabilt elevtall på ca. 200 elever og omtrent 40 ansatte.

5. og 6. klasse på ekskursjon til Palmitos

Publisert: 23.05.2019

5. og 6. klasse var så flinke å vinne sølv i Nysgjerrigperkonkurransen.

Premien var 10000kroner til klassen. Heldige som vi er bor vi nærme en fantastisk dyrepark og der reiste vi denne uka for å kose oss og lære masse nytt om dyr. I norsktimene denne uka har vi skrevet faktatekster om delfiner og andre dyr.

I Palmitos fikk vi en egen «privat» undervisning om delfiner så nå kan vi skrive enda mer inn i faktatekstene våre. I tillegg til undervisning fikk vi være med på to ørneshow, et fugleshow med eksotiske fugler, et papegøyeshow og parkens fantastiske delfinshow.

Bilde av vinnerne

Publisert: 10.05.2019

Hipp hurra for 3. og 4. klasse og 5. og 6. som har vunnet sølv i Nysgjerrigperkonkuransen.

Veldig fornøyde elever får medaljer og pengepremie på 10 000 kroner til hver klasse.

Av 172 bidrag kom 23 til finalen. En klasse vant gull, 4 klasser sølv og de resterende bronse.

Vi er kjempe stolt av at to klasser ved skolen vår stakk av med sølv.