Viktig informasjon fra skolen

Publisert: 17.08.2021

Det er fortsatt meldt høye temperaturer og rødt nivå på calima de neste dagene.

Derfor har vi valgt å utsette både frokosten på onsdag og turdagen på torsdag til neste uke.

Vi ber alle elever om å møte opp til normal tid (08.30) onsdag og torsdag og ta med seg matpakke.

Vi avslutter både onsdag og torsdag kl. 11.00.

Vi håper at vi kan gjennomføre fredag som normalt. Ha en god oppstartsuke!

Viktig informasjon fra skolen

Publisert: 13.08.2021

Spanske helsemyndigheter varsler om svært høye temperaturer, på rødt nivå,  fra og med 14 .- 18. august. I tidsrommet kl. 11.00 -16.00 anbefales det å ikke bli eksponert for direkte sollys.

Så lenge denne situasjonen vedvarer velger skolen å holde stengt fra kl. 11.00. Elevene blir fulgt ned til parkeringsplassen hvor de må bli hentet. Da alle elever slutter på samme tidspunkt ber vi dere vise hensyn.

Videregående skole danset til latinsk musikk

Publisert: 23.08.2021

Elevene fra alle spanskklassene ved Den Norske Skolen Gran Canaria, sammen med elevene fransk- og tyskfaget, begynte skoleåret med en fagdag med latinsk musikk.

Først jobbet de på skolen med introduksjonen av emnet sammen med lærerne Angel og Juan Carlos.

Deretter dro de til Arguineguín Sports Center, hvor de hadde en «latinsk zumba» og «latinsk dansekurs».

Alt foregikk utendørs, i skyggen og i tråd med gjeldende av Covid-19-regler.

God sommer!

Publisert: 29.06.2021

Takk til alle elever og foresatte for et hyggelig skoleår.

Tenk at vi kom oss gjennom uten smitteutbrudd og stenging.

Mail til postmottak@colegio.no blir besvart ukentlig i ferien.

Selv om vi får en stor økning i elevtallet kommende skoleår har vi fremdeles ledige skoleplasser på all trinn, og søkeportalen er åpen gjennom sommerferien.

Skolen åpner 16. august kl 9.00, og vi ønsker alle gamle og nye elever hjertelig velkommen da!

Stortingsvalg

Publisert: 29.06.2021

Skolen har mottatt stemmemateriell til stortingsvalget.

Dere kan ikke stemme på skolen, men dere kan hente nødvendig materiell i resepsjonen fra medio august.

12a Midlertidige særregler om inntak i friskoler høsten 2021

Publisert: 28.06.2021

Friskoler kan i skoleåret 2021-2022, uavhengig av fastsatt elevtall, ta inn følgende søkere uten rett til videregående opplæring:

a. Søkere som har vært avgangselever på Vg3 ved den aktuelle friskolen våren 2020 eller våren 2021 og som ikke har bestått ett eller flere fag

b. Søkere som tidligere har vært elever ved skolen og som var ferdig med læretiden våren 2020 eller våren 2021 og som ikke har oppnådd fag- og eller svennebrev

c. Søkere som er permitterte eller arbeidsledige.