Skolestart 2020/2021

Publisert: 20.05.2020

I forbindelse med at norske myndigheter i forrige uke offentliggjorde at flytrafikken sørover sannsynligvis åpner 20. august, mener vi at det er fornuftig å justere skoleruta 20/21 i forhold til dette. Vi får mange spørsmål om oppstartsdato og planlegging av reisen sørover.

Det er derfor vedtatt i skolestyret at den tidligere vedtatte skoleruta er justert.
For å sikre at elever, foresatte og ansatte skal ha god mulighet til å reise til Gran Canaria, starter skoleåret for elevene 7. september.
Planleggingsdager for lærerne starter 31. august..

17. mai 2020

Publisert: 17.05.2020

Linker til tidligere feiringer og en link til orkesteret som alltid spiller 17. mai.

Fase 1

Publisert: 11.05.2020

-Møter i private boliger eller terrasser på kafé/restaurant (maks 10 personer per gruppe; 50% av kapasitet). Toaletter må vaskes minst 6 ganger om dagen.

-Ubegrenset tid for å kunne gå til restauranter, butikker, osv.

-Bil: alle som bor sammen kan være i bilen, uten munnbind. De som ikke bor sammem må bruke munnbind og være lengst fra hver andre.

-Buss: obligatorisk å bruke munnbind

Myndighetene letter på portforbudet

Publisert: 02.05.2020

I går ble det offentligjort at myndighetene letter på portforbudet.

Vi har laget et sammendrag av reglene som gjelder fra og med i dag, 2. mai.

12.00 - 19.00

0 - 13 år (med 1 voksen) Maks. 3 barn per voksen fra samme husstand, maks. 1 km fra hjemmet, maks.1 time
6.00-10.00 / 20.00 - 23.00 14 - 69 år

Trening (alene og uten transport): løpe, sykle, surf, osv. I kommunen der man bor.

Til elever, foresatte og lærere

Publisert: 24.04.2020

Det er nå offentliggjort at den sivile unntakstilstanden fortsetter til 9. mai. Det vil si at fjernundervisning på Zoom for 1. – 7. trinn fortsetter som før. Fra 8. trinn til VG 3 hav ledelsen gitt lærerne litt større frihet når det gjelder bruk av verktøy. Det vil være fagets egenart som bestemmer hvilke verktøy som gir den beste undervisningen.

I våre ukentlige møter med lærerne får vi gode tilbakemeldinger på funksjonaliteten på disse, og vi er svært imponert over hvor raskt elevene og lærerne tilegner seg nye undervisningsformer og digital kunnskap.

Til Elever, foresatte og ansatte

Publisert: 14.04.2020

Vel overstått påske alle sammen! For de fleste ble dette en annerledes påske enn det vi er vant til, men vi håper allikevel at dere har fått en god start på «hverdagen» med hjemmeundervisning.Tilbakemeldingene fra lærerne er at både elever og foresatte er fleksible og løsningsorienterte. Det setter vi stor pris på!

Det er naturlig at elever, foresatte og ansatte føler på usikkerhet i denne situasjonen. Vi er optimistiske til snarlig oppstart av skolen og håper at vi får en fin avslutning av dette skoleåret

Hjemmeundervisningen fortsetter etter påske

Publisert: 10.04.2020

Kongressen vedtok i går, torsdag, at den sivile unntakstilstanden fortsetter frem til 26. april.

Den Norske Skole Gran Canaria er pliktig å følge spanske myndigheter, og vi holder derfor skolen stengt i samme periode.
Skolens lærere tilbyr hjemmeundervisning som tidligere, og sitter klar til nye økter foran skjermene fra mandag 12. april.

Hjemmeundervisningen fortsetter

Publisert: 26.03.2020

Etter pålegg fra spanske myndigheter utvides perioden med stengte skoler i Spania frem til 12.april.

Den Norske Skole Gran Canaria er pliktig å følge spanske myndigheter og vi holder derfor skolen stengt i samme periode. Våre lærere tilbyr hjemmeundervisning som tidligere.

Hvis det er noen av våre elever som har behov for å snakke med en annen voksen enn foresatte eller lærere er vår sykepleier Line tilgjengelig 08.00-15.00.

E-postadresse og telefonnummer til sykepleier sendes ut til alle foresatte på e-post.

Hjemmeundervisningen fortsetter

Publisert: 18.03.2020

Til foreldre og foresatte

Vi ønsker med dette brevet å informere om hvordan vi sammen best mulig kan håndtere situasjonen når skolen er stengt. Først er det på sin plass å takke elever, lærere, foreldre og foresatte for endringsviljen de siste dagene. Alle har brettet opp ermene og gjort en innsats for at vi skal lykkes. Det gir en sterk tro på at vi sammen skal lykkes i denne situasjonen.