Høstfest avlyses

Publisert: 21.10.2020

Grunnet Covid, må vi dessverre avlyse høstfest i år.

Vi håper på bedre tider.

Kanariøyene som prosjekt på mellomtrinnet

Publisert: 20.10.2020

5., 6. og 7. klasse ved skolen har nå i høst hatt Kanariøyene som prosjekt.

Vi har jobbet med temaet i mange fag. Norsk, naturfag, samfunnsfag, kunst og håndverk, engelsk, KRLE og kroppsøving er fagene som har blitt brukt.

Vi har blant annet lært om flora (plantelivet), faunaen (dyrelivet), geografi, geologi og historie.

Siden Gran Canaria er en vulkansk øy, har vi vært ute på tur og sett på spor av lava, plukket lavasteiner og til slutt brukt steinene til å lage kart over øya vi bor på.

Tverrfaglig prosjekt 1-2 klasse

Publisert: 06.10.2020

1-2 klasse jobber med er tverrfaglig prosjekt i naturfag , KRLE , norsk, kunst & håndverk.

Vi skal følge utviklingen til alt som gror/ deilige jord.

Elevene skal plante diverse frø. Vi har fått en sommerfugl-plante, hvor vi skal følge med på utviklingen fra larve til sommerfugl.

Elevene skal lese/ høre om Den lille larven aldrimett, skrive små observasjoner på hva som skjer når vi sår og det begynner å spire.

I kunst & håndverk skal vi lage sommerfugler, blomster m.m.

Følg oss gjerne for å se hva som skjer!

Bilder fra K&H

Publisert: 06.10.2020

I 1. og 2. klasse Kunst og Håndverk har jobbet med plastelina og formet bokstavene.

Mange kreative og flotte bokstaver.

Mellomtrinnet på tur

Publisert: 01.10.2020

Hva er vel bedre enn en dukkert i havet etter en svett og varm fjelltur? Denne uka har mellomtrinnet hatt en skikkelig gymtime.

Elevene gikk fra skolen, opp til korset, ned til Patalavaca og videre til Playa de Aquamarina.

Ved stranda hoppet de velfortjent i sjøen og hadde svømmeundervisning.

Underveis studerte de lavasteiner og hvordan fjellene er formet av lava. En flott gjeng å gå på tur med.

Uteskole 1-4 klasse

Publisert: 30.09.2020

Elevene i 1-4 klasse hadde uteskole på stranda. Vi ønsket å gi barna mulighet til å bli kjent. Både med de i klassen sin men også på tvers av trinn.

Vi startet dagen med felles regel-lek. Her lekte Vi både rødt lys og alle mine duer.

Etterpå var vi nede på stranda. Her lette vi etter krabber. Vi fant både små og veldig store. Det store lå og solte seg på steinene.

Det er mye spennende å finne hvis man bruker øynene.

Det ble mye fin lek.

Puteproduksjon på småskolen

Publisert: 30.09.2020

Flinke 3. og 4. klasse har designet og sydd puter.

Disse modige elevene har klippet tøyet i valgfritt design, satt nåler rundt kantene og sydd sin egen pute på symaskin.

De jobbet super effektivt og nøyaktig alle sammen.

Putene ble tatt i bruk så snart fyllet var på plass.

De var kjempe gode å sitte på når man skal lese en bok i skyggen av sola.

VI er spent på hva mer denne håndverksgjengen skal lage iløpet av skoleåret

Dagens uteskole 1-4 trinn

Publisert: 30.09.2020

Vi har hatt ny uteskole.

Elevene ble delt inn i aldersblandede grupper.

De skulle samarbeide om å finne tallene som ble sagt. Vi brukte engelsk og spansk i tillegg til norsk.

Videre hadde vi oppgaver hvor de skulle finne materiale i fjæra og lage ulike bokstaver, samt skrive ord i sanden.

Nok en vellykket skoletime ute. Masse krabber og vi så og en stor rokke.

Spanskkurs for voksne høst 2020

Publisert: 22.09.2020

I september begynner spanskkursene i regi av Juan Carlos Aquino Samaniego, lærer på skolen (alle nivå) i flere år.

Han tilbyr kurs både for små grupper og individuelt.

Interesserte bes ta kontakt på e-mail: juancaaquino@hotmail.es

Jippi!!!

Publisert: 11.09.2020

Vi får åpne igjen.
Perioden med nettundervisning er over på mandag og vi åpner skolen neste uke.

1. – 7. trinn møter ved nedre port tirsdag 15. september
8. trinn – VG3 møter ved øvre port onsdag 16. september.

Skolen starter som vanlig kl 08.30.
Veien stenges og porten åpnes kl 08.10.