mai 2015

Fysikk prosjekt

Publisert: 29.05.2015

Her på skolen skjer det andre ting enn bare rent teoretiske oppgaver. Fysikk klassen på VG2 har jobbet med noe ganske så spennende i fysikken de siste ukene. Der bruker de solens energi og varme for å forsøke å lage mat.

17. mai er vi så glad i

Publisert: 17.05.2015

17. mai på Gran Canaria feires omtrent som på Raufoss, i Stavanger, Hamar og Kjøllefjord. Det er tog, is, brus, pølser, leker og sanger som handler om at vi er heldige som kan feire et fritt land enda en gang.

Russepresidenten Hanna Aronsen er klar til terroruken og klar til å ta i bruk makten sin mot VG1 og VG2.

Vil du ha en stressfri russetid?

Publisert: 06.05.2015

Hvert år velger noen å feire russetiden sin på Gran Canaria. Her får du en smakebit på aktivitetene til russen 2015.

Russen på Gran Canaria feirer ikke russetiden like lenge og mye som russen i Norge. Men denne uken er det «terroruke», og både elever og lærere har fått smake russens straffemetoder.

Fått skoleplass på videregående, hva nå?

Publisert: 04.05.2015

Velkommen skal du være! Vi har skrevet så mye på hjemmesiden om skoletilbud og noe praktisk informasjon, men lite om det å være ny elev på vgs.

Det er sikkert litt usikkerhet blant både elever og foreldre om hvordan dere nå går frem, og hvordan deres ungdom vil klare seg mer eller mindre på egenhånd. Mange foreldre er sikkert med ned for å sørge for at den håpefulle blir vel installert. Skolen arrangerer foreldremøte for alle foreldre og vertsfamilier torsdag i oppstartsuka. Der går vi gjennom forskjellige praktisk ting og kontaktlærere er til disposisjon for spørsmål.