februar 2016

Trekning av en gratis skoleplass for nye søkere til skolen.

Publisert: 23.02.2016

Skolen har vært tilstede på en rekke utdanningsmesser gjennom dette skoleåret. I den forbindelse har vi en trekning av en gratis skoleplass til en verdi av kr 22.000,- til alle nye elever som søker videregående skole. Trekningen foretas i starten av april, blant alle som har bekreftet at de tar imot skoleplassen.
Kriteriene er at søknaden/søkeren dekker følgende krav:

Aktive barn er glade barn

Publisert: 14.02.2016

Mens de største elevene på skolen vår hadde volleyballturnering, gjennomførte grunnskolen idrettsdag i Maspalomas i forrige uke. Her får du et inntrykk av de spreke barna gjennom et bildedryss. Marita Hamansen var fotograf for anledningen.

Volleyball-turnering, og nå vinterferie!

Publisert: 12.02.2016

Den tradisjonsrike volleyballturneringen på Colegio Noruego var ferdig for få minutter siden. I år var det lærerne som satte foreldrelaget på plass i finalen.

Hvert år, rett før vinterferien møtes elever, lærere, foreldre, spanske videregående skolen i Arguineguín og KRIK til dyst på volleyballbanen. Barneskolen danner heiagjenger og sørger for at alle lag blir båret fram med, enten de vinner eller ikke.

Her er et lite bildedryss fra finaledagen, og lærerne vant altså 2 - 0 over foreldrene.

Kroppsøving i vulkankrater

Publisert: 12.02.2016

Fredag 5. februar tilbrakte elevene fra videregående på Colegio Noruego en alternativ skoledag i og rundt et vulkankrater. Da var det fagdag i kroppsøving og elevene fikk praktisere friluftsliv ved en av øyens mange naturperler, det 200 meter dype Bandama-krateret, eller Caldera de Bandama på spansk, som ligger nordøst på øya.