august 2016

Spanskkurs for foreldre

Publisert: 19.08.2016

Spansk nybegynnerkurs i regi av Juan Carlos Aquino Samaniego

Læreren underviser i spansk i alle trinn på Den Norske Skole Gran Canaria. Han har spansk som morsmål og undervisningen foregår på norsk.

Kursstart: onsdag 7. september 2016

Velkommen til første skoledag!

Publisert: 10.08.2016

Hjertelig velkommen til skoleåret 2016/17! Nå surfer vi i gang i full fart!

Det starter tirsdag 16. august klokken 09:00 for alle klasser. Vi gleder oss veldig til å treffe gamle og nye elever og foresatte. Håper dere er klare!

Fortsatt har vi ledige plasser både i grunnskolen og videregående. Så det er enda muligheter for dere som begynner å bli lei regnet i Norge. Siste søknadsfrist for grunnskolen er 16. august. For videregående tar vi imot søknader også etter den dagen, men det er lurt å komme raskt i gang.

Velkomsthilsen fra rektor Benedikte

Ikke kommet inn på videregående? Vi har ledige plasser på skolen og i vertsfamilier!

Publisert: 03.08.2016

Vi har ledige plasser på videregående. Send inn en søknad på vår søkerportal https://iskole.net/soker Dersom dere har spørsmål i forbindelse med å søke skoleplass på så kort varsel, send mail til jsandem@colegio.no eller ring rådgiver John Sandem på skolens sentralbord 0034 928 152900. VELKOMMEN som søker!