desember 2016

Julenissens verksted på Gran Canaria

Publisert: 15.12.2016

Hele grunnskolen var mandag i sving med å lage hyggelige overraskelser til noen de skal feire jul med. Som det går fram av bildene her, kan det godt tenkes at det finnes både besteforeldre og noen hver som får seg en gledelig overraskelse i form av en ting som er laget med stor kjærlighet og forventning.

Ho, ho ho, sier vi, bare!

INNSAMLING AV JULEGAVER

Publisert: 09.12.2016

Det nærmer seg jul, men dessverre er det mange familier i lokalsamfunnet, som har det spesielt vanskelig i denne tiden.

Derfor vil vi også i år samle inn julegaver til vanskeligstilte barn i Arguineguin.

Gavene må være innpakket og merket for om de passer til gutt eller jente.

Gavene kan leveres i resepsjonen innen mandag 19. desember.

Administrasjonen.

Kodetimen på hele grunnskolen - en time programmering.

Publisert: 09.12.2016

Vi har arrangert kodetimen på hele grunnskolen. Elever som har valgfag Koding stilte opp som instruktører.

På kodetimen lærer elevene grunnleggende programmering og logikk. Vi arrangerer dette for å avmystifisere programmering og vise at alle kan lære det grunnleggende. Det hjelper til med å trene problemløsningsferdigheter, logikk og kreativitet.

I Norge har over 100.000 barn vært med på den internasjonale kodetimen som arrangeres andre uke i desember.

Flott å se så engasjerte elever, både instruktører og deltakere.

Hele grunnskolen koder

Publisert: 07.12.2016

Kodetimen er en global bevegelse som når ut til titals millioner elever i 180 land.

Den norske Skole Gran Canaria har meldt på hele grunnskolen (1. til 10. klasse). Onsdag 7. desember vil alle elever få prøve koding i en time.
Elever fra valgfag koding stiller opp som hjelpelærere.

Har du lyst til å prøve? http://code.org/learn