november 2017

Ungdomsgrupen Nov 2017

Ungdomsgruppen på Klimareiser

Publisert: 21.11.2017

Da har vi hatt ungdomsgruppa på skolen i litt over 3 uker. Det har vært en flott gjeng fra 8. - 10. Klasse fordelt på 2 grupper. Elevene har blitt godt kjent gjennom samvær hele døgnet, både på skolen og på Valle Marina med deres opplegg og aktiviteter på fritida.  På skolen har elevene jobbet på tvers av trinnene med to ulike gruppearbeid i tillegg til individuell jobbing. Vi har hatt skoleutflukt til den katolske kirken og til sjømannskirken i Arguineguin.

Rettslærekafè

Publisert: 16.11.2017

Det var kafèdialog for elevene i rettslære på fagdagen. Elevene fordypet seg i juridiske begrep med kakao og kafèmat på rødruta duk. De hørte på julemusikk, etter eget ønske for å ‘varme’ opp til jula, til tross for at sola fortsatt varmer godt her i sommerlandet Gran Canaria.

Til informasjon.

Publisert: 02.11.2017

Tusen takk til Guardia Civil som jobbet så raskt med uheldig hendelse på skoleveien i forrige uke. Skolen setter stor pris på dem som samarbeidspartnere.

Ledelsen