desember 2017

Skøytedag i 23 varmegrader, her representert ved vg3

Publisert: 19.12.2017

Hele skolen var, tradisjonen tro på skoletur til Las Palmas rett før vi avslutter til jul. Vi går på skøyter i 23 varmegrader. Da slipper vi frosne tær, tykk bekledning og alt som ellers hører kulden til. Før vi kom så langt, hadde religion- og spanskelevene vært innom julekrybben som er satt opp ved kommunehuset. Dagen ble avsluttet på Las Arenas, der noen elever gjorde innkjøp til jul, før bussen returnerte til skolen.

Gjester på opptreden

Konsertbesøk fra Fredrikstad

Publisert: 15.12.2017

20 unge musikere fra Childrens International Scool i Fredrikstad er på Gran Canaria-turné. De er invitert til å delta på en internasjonal musikkdag i Las Palmas, men har også lagt inn konserter her sør på øya. Tirsdag 21.november besøkte strykeensemblet både sjømannskirka og oss her på skolen. Elevene våre fikk oppleve et flott Edvard Grieg-program. Alle musikerne i orkesteret går i sjette klasse og holdt et imponerende musikalsk nivå.