januar 2018

Nytt fagtilbud fra skolestart 2018, studiespesialisering med reiseliv og språk.

Publisert: 20.01.2018

Vi setter opp en kombinasjon av fag som gir elevene på stud.spes fordypning i reiseliv og språk!

Skolen er fysisk plassert midt i den vanligste norske feriedestinasjoner for nordmenn på vinterstid. Med en så stor andel av europeisk turisme fra senhøst til sen vår, er dette et helt naturlig sted å utdanne norsk ungdom til arbeid innen bransjen reiseliv og språk. Ledende aktører i reiselivsbrasjen har tidligere fortalt oss at de er interessert i arbeidskraft som allerede har erfaring med å bo i en fremmed kultur.

Vi har åpnet for søknad om skoleplass neste skoleår

Publisert: 20.01.2018

Velkommen som søker til vår skole! Søknadsfrist er 1.mars. Søknaden gjøres på følgende link: https://gc.iskole.net/soker Dersom dere har spørsmål rundt søknaden, send oss en mail på postmottak@colegio.no, eller ring.

Selv om du ikke har bestemt deg helt enda, kan du likevel søke om skoleplass. Dersom du får et tilbud, kan du takke ja eller nei. Velkommen til  å søke!

Vi er på plass!

Vi er på plass med informasjon om skolen i Kristiansand

Publisert: 15.01.2018

Etter en stormfull natt, har nå vinden minsket litt. Vi er på plass i Kristiansand med to av våre elever og rådgiver. Velkommen innom 15.-16.januar for informasjon om grunnskole og videregående skole. Dere finner oss i Gimlehallen mellom kl 09.00 og 14.00 begge dager. Velkommen! Gratisbilletter finner dere på www.tautdanning.no sine hjemmesider.

Rektor Benedikte overleverer utmerkelsen til elev Benedicte

En av våre elever er videre i kjemiolympiaden

Publisert: 12.01.2018

Vi er svært stolte over å kunne fortelle at en av våre elever er videre fra første runde i kjemiolympiaden. Det som gjør det spesielt morsomt at Benedicte Mæhle Berglund begynte med kjemi dette året. Hun jobber seg gjennom både kjemi 1 og kjemi 2 parallelt dette skoleåret. Det er liten gruppe i faget og elevene får god tid til problemløsning i timene sammen med faglærer Katrine. Komiteen i kjemiolympiaden sendte rett før jul en diplom som rektor delte ut under samling i skolens patio. Neste runde avvikles 24.januar, og vi krysser fingrene for at det går bra da også! Lykke til Benedicte!