februar 2018

Ivrige spillere

Vår tradisjonelle volleyballturnering har skapt flott stemning i skolegården i tre dager!

Publisert: 19.02.2018

Etter tre intense dager med volleyballkamper, ble det til slutt lagene fra vg2 og foreldrene som kom til finalen. Kampen ble veldig spennende før vg2 til slutt gikk av med seieren for årets turnering. Gratulerer med 1.plassen!
Publikum var også veldig engsasjerte, og vi hadde flotte heiagjenger på plass! Under premieutdelingen ble det i tillegg gitt utmerkelser for beste kvinnelige- og mannlige lagspiller, beste kostyme blandt spillerne, samt beste heiagjeng.

Volleyballturnering, velkommen som heiagjeng på sidelinja

Publisert: 15.02.2018

Vi er midt i dag to med vår årlige volleyballturnering. Volleyballturneringen hadde innledende kamper i går. Turneringen fortsette også i dag og fredag. Det er stor stemning under kampene, med flotte heiagjenger og utkledde volleyballag. Vg3 hadde også salg av mat og drikke under kampene. Inntekten av dette går til klassetur. Vi ser nå fram til de påfølgende kamper, og er spent på hvem som til slutt vil gå av med seieren!

Lengdehopp

Idrettsdag

Publisert: 15.02.2018

I går, onsdag 14. februar, hadde hele grunnskolen friidrettsdag på idrettsbanen i Vecindario. De hadde en fantastisk flott friidrettsdag i nydelig vær. Dagen startet med felles oppvarming. Etterpå ble det kast med liten ball, 60 meter og lengdehopp. Vi fikk se mange flotte idrettsprestasjoner av våre ivrige elever.

Uteskole

Publisert: 12.02.2018

Fredag 09.februar var 1.-3.trinn på en kjempefin tur til korset. Elevene jobbet med norsk, og skulle lage beskrivelser og finne adjektiver. Elevene var delt inn i grupper på tvers av trinn. På toppen oppe ved korset, skulle de blant annet beskrive hva de så. Gruppene skulle prøve å bruke flest mulig adjektiv. Lærerne samlet inn oppgavene, og vinneren blir kåret i dag. Premier blir det også.

Bry deg!

Publisert: 06.02.2018

Vi hadde besøk av en flott 10.klasse fra Norge i slutten av januar. De var på skoletur med to av sine to lærere og noen foreldre. I tillegg hadde de invitert Lars Holmen fra norsk narkotikapolitiforening. Dette satte vi stor pris på, og vi her på skolen fikk informasjon om dette alvorlige temaet sammen med gjestene våre. Budskapet var lagt opp på en flott måte med litt forskjellig fremføring for elever på dagtid og for foreldre på ettermiddagen.

Tusen takk til alle som gjorde dette mulig for oss!

Gratulerer med dagen!

Publisert: 06.02.2018

6.februar er, som kjent, samenes nasjonaldag. På videregående skole jobbet elevene med temaet på sin fagdag rett før helgen. Lærere og elever tok for seg temaer på tvers av fag for å lære mer om temaet. På grunnskolen jobber flere av trinnen med dette gjennom hele denne uka.

Igjen, gratulerer med dagen til det samiske folk!