oktober 2018

Stilling Ledig

Publisert: 29.10.2018

Vår kjære rådgiver og avdelingsleder for videregående skole har dessverre bestemt seg for å flytte tilbake til Norge 1. februar 2019.

Vi søker derfor etter hans etterfølger.

Se fullstendig stillingsutlysning her.

Prosjekt i norsk

Publisert: 26.10.2018

Elevene arbeider med sammensatt tekst i norsk.

De har laget informative reklamefilmer med utgangspunkt i skolehverdagen på el Colegio Noruego og ekskursjonen til Tenerife.

Spennende øvingshelg!

Publisert: 23.10.2018

Elevene på sal og scene, samt elever fra 5.,6. og 7. trinn, har denne helgen hatt en forrykende øvingshelg. Førstkommende onsdag, på den årlige høstfesten vår, vil dere få se en musikal fremført av denne flotte gjengen. Her byr de på seg selv og tar dere med på en reise fra Norge til Gran Canaria, der utfordringer i livet, inkludering, vennskap, kjærlighet og endring, står sentralt. Dere vil få se fargerike kostymer, flott sang og dans, samt dyktige skuespillere. Her jobbes det for fullt, både bak og foran scenen! Vi takker foresatte på 7.