desember 2018

Innsamling av Julegaver

Publisert: 13.12.2018

Det nærmer seg jul, men dessverre er det mange familier i lokalsamfunnet som har det spesielt vanskelig i denne tiden.

Derfor vil vi også i år samle inn julegaver til vanskeligstilte barn i Arguineguin.

Gavene må være innpakket og merket om de passer til gutt eller jente, eventuelt alder.

Gavene kan leveres i resepsjonen innen torsdag 20. desember.

Juletrefest på skolen med musikalen "Førjulskaos"

Publisert: 13.12.2018

Elever og lærere i sal og scene- gjengen har jobbet hardt den siste tiden på Colegio Noruego. Ved å benytte både timene i faget og ettermiddag/kveld er de nå klare med musikalen «Førjulskaos». Festen avholdes på selveste Lucia- dagen!
Velkomen til julefest på skulen kl. 16.45 den 13.desember! Om du manglar julestemning, skal vi hjelpe deg å finne den!

Luciafeiring på skolen

Publisert: 13.12.2018

I dag er det Luciadagen, og ved Den Norske Skole Gran Canaria fikk vi alle besøk av 1. og 2. trinn som sang Luciasangen. De delte også ut lussekatter som 7., 8. og 9. trinn hadde bakt! Veldig godt samarbeid, og takk så masse for koselig førjulsstemning!