januar 2019

Besøk oss på utdanningsmessen i Stavanger tirsdag 22.januar!

Publisert: 22.01.2019

I dag (22.januar) er det mulig å besøke skolens stand på utdanningsmessen i Stavanger Forum.

Skolen er representert ved spes.ped.koordinator Ingvild Johannessen, sammen med to av våre flotte elever fra vg1. Vi håper at mange har mulighet til å komme innom en tur for å få informasjon om skolen.
Velkommen!

Gratisbillett finner du her: http://data.messeselskapet.no/

Stillingsutlysning

Publisert: 18.01.2019

For skoleåret 2019/2020 har vi følgende ledige stillinger:

Med forbehold om endring i elevtall og gruppedeling blir det et antall ledige lærerstillinger for skoleåret 2019/2020.

- Til vår grunnskole har vi behov for lærere som dekker alle
   grunnskolens fag, og lærere med minimum årsenhet i
   matematikk, norsk, engelsk og spesialpedagogikk.

Til videregående skole, utdanningsprogram for studiespesialisering, vil vi ha behov for lærere med undervisningskompetanse i nedenfor nevnte fag.

Vellykket utdanningsmesse i Kristiansand

Publisert: 17.01.2019

Colegio Noruego var representert på messen i Kristiansand 14. og 15. januar ved elevene Marlin Tendvall og June Sæther, begge VG2-elever samt lærer Arvid Tollisen. Iflg avisen Fædrelandsvennen besøkte ca. 6000 messen i løpet av to messedager.

Vi opplevde stor interesse for skolen vår og hadde mange spørsmål fra potensielle søkere begge dager. Marlin og June gjorde en formidabel innsats i informasjonsarbeidet.