mai 2019

5. og 6. klasse på ekskursjon til Palmitos

Publisert: 23.05.2019

5. og 6. klasse var så flinke å vinne sølv i Nysgjerrigperkonkurransen.

Premien var 10000kroner til klassen. Heldige som vi er bor vi nærme en fantastisk dyrepark og der reiste vi denne uka for å kose oss og lære masse nytt om dyr. I norsktimene denne uka har vi skrevet faktatekster om delfiner og andre dyr.

I Palmitos fikk vi en egen «privat» undervisning om delfiner så nå kan vi skrive enda mer inn i faktatekstene våre. I tillegg til undervisning fikk vi være med på to ørneshow, et fugleshow med eksotiske fugler, et papegøyeshow og parkens fantastiske delfinshow.

Bilde av vinnerne

Publisert: 10.05.2019

Hipp hurra for 3. og 4. klasse og 5. og 6. som har vunnet sølv i Nysgjerrigperkonkuransen.

Veldig fornøyde elever får medaljer og pengepremie på 10 000 kroner til hver klasse.

Av 172 bidrag kom 23 til finalen. En klasse vant gull, 4 klasser sølv og de resterende bronse.

Vi er kjempe stolt av at to klasser ved skolen vår stakk av med sølv.

Nysgjerrigper og batikkskjorter

Publisert: 10.05.2019

Fargerike uker i kunst og håndverk på grunnskolen.

De siste ukene har alle klassene på grunnskolen fått prøve seg med batikk i Kunst og håndverk.

Alle elevene har fått hver sin t-skjorte som de har fått bestemme farger og design på selv.

De største elevene har måtte redesigne skjortene, her har noen laget vesker, singlet, magetopper og pannebånd.

Spiralmønster har vi blitt eksperter på.